דיווחים סותרים בתקשורת הסקוטית בנוגע למועמדותו של דן גלזר לריינג'רס. אמש (חמישי) דווח ב"הארלד" וב"טיימס" המקומיים ששחקן העונה שעברה בליגת העל נמצא על הכוונת של המאמן סטיבן ג'רארד ושל המנהל הספורטיבי רוס ווילסון, אולם ב"סאן" הסקוטי מכחישים ומתעקשים: אין שום סיכוי שהוא יצטרף. 
לפי הדיווח, ג'רארד העביר לראשי ריינג'רס רשימה של עמדות בהן היה רוצה לצרף שחקני חיזוק, וקשר אחורי - תפקידו הטבעי של גלזר - לא נכלל בה. יחד עם זאת, בסקוטלנד טוענים שקשר מכבי תל אביב נמצא על הכוונת של כמה קבוצות צ'מפיונשיפ, בהן ווטפורד של ולאדן איביץ' ומידלסברו.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בריאיון לוואלה! ספורט בסיום העונה שעברה, לא הכחיש גלזר את כוונותיו לעזוב את מכבי תל אביב ולנסות את מזלו באירופה. "אני רעב ואין לי תחושת מיצוי במכבי תל אביב, אבל יחד עם זה אני מרגיש בשל להיות באירופה. מכבי תל אביב זה הבית והלב אבל יש שאיפות וחלומות", אמר.



