בבית"ר ירושלים עסקו אמש (חמישי) בהרגעת האוהדים לאחר שהתברר כי עומר אצילי לא ישוב לקבוצה. ראשי המועדון והצוות המקצועי ספגו לא מעט ביקורת והודעות נאצה בענין בשבועות האחרונים, ולכן הוחלט אתמול להסביר את הדברים בפוסט שפרסם משה חוגג. "הסברנו בשקיפות איך מערך ההחלטות התנהל בנושא אצילי, שהקהל יבין, זה לא מקרה פשוט", אמרו בקבוצה.
כעת ישנו לחץ גדול להשארת ליוואי גרסיה לעונה נוספת. חוגג עדיין מעוניין למכור את שחקן הכנף, אך בקבוצה הודו: "אם גרסיה יילך, קשה יהיה למצוא כנף ברמה גבוהה במקומו. הוא התחשל כאן שנה אחת ויכול להיות השחקן המשמעותי ביותר בחלק הקדמי בעונה הבאה. למכור אותו זה אולי לוותר על העונה הזאת".
כך או כך, גרסיה הפצוע יחמיץ את המשחק מול מכבי נתניה מחר, במסגרת משחקי הדירוג של גביע הטוטו. דן איינבינדר לא יהיה בסגל משחק שלישי ברציפות, כחלק מהניסיון להתיש אותו ולגרום לו לוותר על חוזהו. חן ממן המורחק ייעדר מהמשחק הראשון בסיבוב המוקדמות הראשון באירופה. בשבוע הבא תמריא הקבוצה מהבירה לאלבניה לקראת סיבוב המוקדמות הראשון בליגה האירופית, כשבמקביל, מעריכים במועדון כי בשבועיים הקרובים יסכמו עם קשר זר.
אל תפספס
"זה משחק רשמי שהוא תמיד מחייב", אמר רוני לקראת המפגש. "זה עוד משחק שמכין אותנו בנוסף לעונה בצורה טובה. אנחנו מתחילים עם משחק באירופה וההכנה הזאת תורמת לנו המון. נעשה את הכל כדי להמשיך בצורה רצינית ולנצח. סה"כ יש הרבה דברים טובים, יש לנו הרבה מה להשתפר ולחזק את עצמנו, אבל אלה תהליכים טבעיים, אם כי יש הרבה מה לשפר".
המנהל המקצועי של המועדון יוסי בניון פרסם סטורי באינסטגרם שלו, ובו התייחס לפרשת האונס הקבוצתי באילת: "30 חיות אדם נגד נערה אחת. מי שאינו מונע את הרוע מעודד אותו. המדינה כולה מתביישת בכם".
גם עידן ורד מגיב לאונס הקבוצתי באילת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
שי קונסטנטין הוסיף: "בשבילנו זה סוג של משחק הכנה לפני המשחק באירופה וגם יש פה עניין של מיקום, ועל הדרך עניין כספי למועדון. אנחנו רוצים לנצח כל משחק, בלי שום קשר לאיזה מפעל זה".


