בית"ר ירושלים ממשיכה לחשוב על העונה הבאה ומחפשת זרים לעמדות הקריטיות של הקשר האחורי והבלם. הסכום אותו מקציבים במועדון לכל אחד מהתפקידים הוא כ-150 אלף יורו - כלומר שכר של עד 150 אלף יורו לשחקנים שיגיעו בהעברה חופשית. יש לציין כי הגעה של כל שחקן זר נוסף לבית"ר מותנית בשחרור זר מהסגל, כאשר בשלב זה יש לקבוצה שישה זרים חתומים - וארדסקה, קונטה, מוחמד, פלומן, גרסיה והאסלביינק.
בתכנית העבודה של בית"ר לוקחים בחשבון כי ייתכן ואחד מבין השלושה - גרסיה, קונטה או פלומן, יישאר במועדון עונה נוספת, אך המטרה היא שכל השלושה יימכרו הקיץ, כאשר מעבר לרצון להרוויח ממכירתם, בית"ר תתקשה לעמוד בחוזים הגבוהים של השלושה, ששכרם נע בין 250 ל-300 אלף יורו נטו.
בנוגע לחנן ממן ודן איינבינדר, נראה כי רק לאחר שהשחקנים יחתמו על הקיצוץ הקרוב דברים יתבהרו. הסיכום של משה חוגג עם ארגון השחקנים בוטל בשלב זה, אך בהסכם זה נכתב כי בתמורה לקיצוץ לא יהיה מצב של שחקנים מנודים או כאלה שיתבקשו לחפש קבוצה. ממן ואיינבינדר שומעים את הדברים באוויר כבר מספר שבועות וממתינים לראות מה ייעשה בפועל בעניינם.
לאחרונה עלתה הצעה במועדון לדחות חלק קטן משכרם של השחקנים לעונה הבאה על מנת להשאיר את כל סגל הישראלים ולא להגיע למצב בו יצטרכו להתנהל בצורה לא מכובדת מול שחקנים. בימים הקרובים, לאחר שיובהר סכום רשת הביטחון שבית"ר תקבל, יחלו שיחות בעניין.
עוד בוואלה! ספורט
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
בנוגע למקס גרצ'קין, בשלב זה ההצעות שיש לבית"ר הן לקבל אותו בהשאלה עם אופציה לרכישה בתום העונה, אך בבית"ר מוכנים לשמוע בשלב זה רק על מכירה וכסף שייכנס למועדון, כאשר במועדון מדברים על סכום של כ-500 אלף יורו כרלוונטי, היות והקבוצה מחזיקה ב-60% מכרטיסו של השחקן, מכבי תל אביב מחזיקה 33 והשחקן ב-7 אחוזים.
בבית"ר רואים בגרצ'קין מגן מוביל בעונה הבאה, והאופציה של אורן ביטון על הפרק רק למקרה שיקבלו הצעה כספית ראויה עבור השחקן. במקרה כזה יבואו גם לקראת השחקן שיוכל להתקדם מקצועית וכלכלית.


