בווידאו: שחקני מכבי תל אביב באימון
שחקני מכבי תל אביב, דור מיכה ועומר אצילי, שלחו מכתב למועדון ובו הם מבהירים כי הם מצפים לחזור להתאמן בשורות הקבוצה שהחלה אתמול (שלישי) באימונים לעונה הקרובה. כזכור, השניים הוצאו על ידי מכבי תל אביב לחופשה כדי לטפל בפרשת הקטינות ובשל כך לא שיחקו כמעט את כל משחקי הפלייאוף. השניים גם לא חגגו עם הקבוצה את האליפות בבלומפילד.
לקראת פתיחת האימונים ציפו שני הקשרים לקבל זימון למבדקים ובהמשך גם לשמוע כי הם מוזמנים לפתיחת האימונים, אבל הודעה כזו מטעם המועדון לא נמסרה ובזמן שכל השחקנים החתומים לעונה הבאה, התאמנו בקרית שלום, השניים ערכו אימונים אישיים בנפרד. במכתב שנשלח למכבי תל אביב, מזכירים השניים כי הם שחקני הקבוצה עם חוזים לעונה הקרובה וכי הם מצפים לחזור לפעילות מלאה ורגילה כמו כל שחקן. אם מכבי תל אביב תבהיר כי אינה מתכוונת להחזיר את השניים לפעילות, יצטרכו אצילי ומיכה להחליט על צעדיהם.
ההיעדרות שלהם מפתיחת האימונים מטרידה מאוד את אוהדי הקבוצה, שקראו להפגנת מחאה ביום שישי בבוקר בקרית שלום. כעת, שוקלים האוהדים שוב אם לקיים את ההפגנה מחשש שזה עלול לעשות דווקא נזק להמשך ההתקשרות של מכבי תל אביב איתם.
אל תפספס
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
בתוך כך נמשך המשא ומתן בין מכבי תל אביב לאייל גולסה ושרן ייני עליו פורסם כאן. הקפטן ייני שיחגוג לקראת סוף השנה יום הולדת 34, קיבל הצעה לחוזה לעונה אחת בסכום נמוך מזה שהרוויח בעונה החולפת. גולסה לעומתו קיבל הצעה לחוזה לתקופה של שנתיים בשכר דומה לזה שהיה לו העונה. שניהם רוצים הצעות משופרות וסוכנם רונן קצב מנהל את המגעים מול מכבי תל אביב.