בית"ר ירושלים ביקשה מהפועל באר שבע דחייה בתשלום סכום של 3.25 מיליון ש"ח עבור מיכאל אוחנה, תשלום אשר אמור היה לעבור למועדון מהדרום בתחילת החודש. לבאר שבע הוסבר כי במקביל, ישנו עיכוב בהעברת הכספים עבור גדי קינדה מקנזס סיטי ולכן התשלום מתעכב, כאשר עד לסוף החודש הנושא אמור להיות מוסדר.
מעבר לסכום הזה, בית"ר תצטרך להעביר עד לחודש אוגוסט 1.5 מיליון ש"ח נוספים עבור 25% מכרטיסו של דוד קלטינס, ולמעשה תשלם קרוב ל-5 מיליון ש"ח כהשלמת העסקאות. מדובר בסכומים גבוהים מאוד בהתחשב במצבה הכלכלי של בית"ר, שמכוונת לעונה פיננסית עם תקציב שלא יעבור את ה-35 מיליון ש"ח.
בצד המקצועי, הקבוצה תפגוש במוצאי שבת את מכבי חיפה, בניסיון להשיג ניצחון ראשון בפלייאוף העליון ולברוח מהפועל באר שבע, שתפגוש ביום ב' את מכבי תל אביב בחוץ. אלירן עטר החל באימוני ריצות אך לא צפוי להיות כשיר למשחק הקרוב. מקס גרצ'קין חזר לאימונים ואמור לעמוד לרשות הצוות המקצועי.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.