פלייאוף תחתון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 בני יהודה תל-אביב33 13 10 10 30-40 49 2 מ.ס. אשדוד33 10 11 12 47-48 41 3 הפועל חדרה33 10 10 13 42-33 40 4 מכבי נתניה33 11 7 15 46-35 40 5 הפועל כפר סבא33 10 8 15 38-28 38 6 עירוני קרית שמונה33 9 5 19 43-30 32 7 סקציה נס ציונה33 8 8 17 46-23 32 8 הפועל רעננה33 2 11 20 62-27 17
קשר מכבי נתניה אלמוג כהן הסכים לקצץ 50% משכרו לעונה הבאה, אבל ביקש מהבעלים אייל סגל לא לשים את עצמו בין ההנהלה לבין השחקנים ולא להלחיץ את שאר חבריו בכך שהוא עצמו מסכים לקיצוץ כל כך גדול.
כהן, שחתום לשלוש שנים נוספות, אמר לסגל: "איתי לא תהיה לך בעיה, תסגרו קודם עם יתר השחקנים את מה שצריך ואני כבר אסתדר איתכם. אני לא אשחק בשום קבוצה חוץ ממכבי נתניה". בסביבתו של כהן מספרים שהקיצוץ המסיבי הוא לא הדבר החשוב לקשר יותר, אלא הרצון שלו לראות את מכבי נתניה עם סגל ראוי בעונה הבאה, בדומה למה שהיה העונה ושהמועדון לא מתפרק מנכסיו בשל רצונו של סגל לעזוב.
אל תפספס
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
יש לציין שכהן גם היה הראשון שהסכים לקיצוץ של 50% בתקופת הקורונה ונתן את האור הירוק למנכ"ל ניב גולדשטיין לסכם עם שאר השחקנים. בעניין גולדשטיין, ביקש כהן מהנהלת הקבוצה לעשות כל שניתן על מנת שהמנכ"ל יישאר מאחר שהשחקנים מעריכים אותו מאוד. כזכור, גולדשטיין הבהיר שבסוף החודש הוא עוזב את תפקידו, אבל סגל עדיין מפעיל עליו לחץ להישאר.
בעניין נוסף, בקבוצה עוקבים בדאגה אחר בדיקת הקורונה שעבר עוזר מאמן הפועל חדרה רון קלר מכיוון שבנו, שחקן קבוצת הנוער רותם קלר, אמור לפתוח מול עירוני קרית שמונה. קלר הצעיר התאמן הבוקר כרגיל ולפי ההנחיות גם אם רון קלר יתגלה כחולה מאומת, בנו רותם יצטרך לעבור בעצמו בדיקה ורק אם הוא גם יתגלה כחולה יצטרכו במכבי נתניה לראות כיצד לפעול. בשלב הזה, מתייעצים בכל מקרה במועדון עם המנהלת כדי להחליט האם לשתף את רותם קלר במשחק מול קרית שמונה.
