בווידאו: דן איינבינדר לאחר ה-1:1 של בית"ר ירושלים מול הפועל באר שבע
פלייאוף עליון
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 מכבי תל אביב36 26 9 1 10-63 87 2 מכבי חיפה36 22 7 7 32-73 73 3 בית"ר ירושלים36 16 11 9 35-51 59 4 הפועל באר שבע36 15 10 11 33-44 55 5 הפועל תל אביב36 14 6 16 55-31 48 6 הפועל חיפה36 12 11 13 46-39 47
בית"ר ירושלים צפויה להגיע למשחק עם הפועל תל אביב ביום שלישי בסגל חסר מאוד, בעיקר בחלק ההתקפי. אלירן עטר שנפצע והוחלף במשחק אמש (שבת) מול הפועל באר שבע סובל משבר באצבע בכף הרגל וייעדר ממספר משחקים של הקבוצה. בבית"ר ינסו להכשירו כמה שיותר מהר, אך עטר יחמיץ בוודאות את המשחק מול הפועל תל אביב ביום שלישי.
אבל זה ממש לא הכול. אנטואן קונטה הורחק אתמול (שבת) בפעם השלישית העונה וייעדר, חנן ממן ועלי מוחמד מושעים בגלל כרטיסים צהובים. מקס גרצ'קין סובל מרגישות, יעבור צילום וצפוי להיעדר גם הוא. צרה נוספת נחתה על הצוות המקצועי: שלומי אזולאי התקשה לנוע היום וסבל מצוואר תפוס, כאשר רק מחר יידעו יוסי בניון ורוני לוי אם הוא כשיר למשחק.
אל תפספס
טל בן חיים סיכם עם המועדון על הישארותו עד סוף העונה הנוכחית. הבלם ויתר על מרבית שכרו החודשי תמורת סכום סמלי לחודש יוני, כאשר הקבוצה תבטח אותו בביטוח הקבוצתי. אם בן חיים לא היה מסכים, הוא היה מסיים דרכו במועדון.
בחשבון האינסטגרם שלו כתב הבלם: "שמח לבשר שמועדון בית"ר ירושלים ואני הגענו להבנות עד לתום העונה. כמו כולם, נכנסנו מתחת לאלונקה בעקבות המצב והמטרה העיקרית כרגע היא פלייאוף עליון מוצלח והבטחת מקום באירופה בעונה הבאה".
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
רוני לוי שוחח עם השחקנים לפני אימון הבוקר ואמר להם: "אמרתי לכם שהמשחקים לא יהיו פשוטים בפלייאוף וקשים. לא יכול להיות שיש כזה פער בין הנתונים באימונים ובמשחקים. לא הייתי מעיר ומאיר אם לא הייתם מתאמנים בצורה כל כך טובה, והפערים ניכרים".
המאמן הוסיף: "יש לנו משחק בעוד יומיים, זה לא זמן לדבר אלא זמן להראות מה אנחנו שווים. אנחנו צריכים להיות אמיתיים עם עצמנו ואם אראה שחקן שלא נותן 100 אחוז, לא אהסס להחליף אותו גם אחרי 10 דקות. אנחנו בתקופה אינטנסיבית. תתאמנו טוב, תנוחו טוב, תאכלו ותגיעו כמו שצריך למשחקים. הפלייאוף זה המקום להראות את היכולת".
מעבר לאסיפה, עד למשחק יערכו המאמן ובניון גם מספר שיחות אישיות עם חלק מהשחקנים. בית"ר נמצאת בפלונטר בנוגע להתנהלותו של אנטואן קונטה, כאשר גורם במועדון אמר היום: "גם אם תרצה לחנך אותו ולהעלות אותו ליציע, אם הוא לא ישחק תהיה בעיה למכור אותו, יש פה לא מעט שחקנים שהמטרה בפלייאוף היא שיקבלו דקות כדי שאפשר יהיה למכור אותם".