בווידאו: אצטדיון בלומפילד, לפני משחקה של מכבי תל אביב מול הפועל חיפה
בית"ר ירושלים והפועל באר שבע נפרדו הערב (שבת) ב-1:1 במסגרת מחזור הפתיחה של הפלייאוף העליון. הקבוצה מבירת הנגב היתה עדיפה וגם באה על שכרה בדקה ה-51, בזכות שער של תומר יוספי, אולם עשר דקות לאחר מכן איזן ליוואי גרסיה. במחצית המשחק הוחלף אלירן עטר, לאחר שנפצע בכף הרגל. עטר נסע לצילום בבית חולים, כאשר החשש הוא כי הוא סובל משבר באצבע. בדקה ה-85 הורחק אנטואן קונטה בכרטיס צהוב שני. בהמשך השבוע תתארח הקבוצה של רוני לוי אצל הפועל תל אביב, בעוד זו של יוסי אבוקסיס תתארח אצל הפועל חיפה.
אל תפספס
יוסי אבוקסיס: "משחק מצוין שלנו, בית"ר כבשה ממצב אחד. איתמר ניצן נתן הצגה פה. אני מאוכזב, אבל נמשיך קדימה. הפציעה של אורן ביטון אתמול גרמה לנו לשנות את התוכניות שלנו. הרבה שחקנים עשו עבודה טובה, גם יוספי שנכנס להרכב ברגע האחרון. כמעט הכרענו את המשחק בסוף, אם לא הצלות של ניצן".
על היעדר הקהל: "זה שונה מאוד, זה אחרת. שומעים כל מילה במשחק. האנרגיות של הקהל חסרות מאוד. אולי לקראת סוף הפלייאוף יהיה קהל אם המצב ישתפר".
"חייב לציין את השחקנים ששמו את הדיבורים מסביב בצד והרגשתי מהם את הטירוף והנחישות. נכון שסבלנו מהקורונה ומהעזיבה של אלונה. אבל יש אנשים שמנהלים את הקבוצה וראינו היום שהשחקנים יודעים מה שהם עושים"
רוני לוי נראה מאוכזב ופרגן ליריבה: "יש הבדל גדול בין משחקי אימון למשחקים האמיתיים. שיחקנו מול קבוצה מאוד חזקה ואיכותית עם סגל לאליפות. היתה מולנו יריבה מאוד קשה. זה משמעותי מאוד מבחינתנו לשחק בלי קהל. לצערי זו המציאות. לוקח זמן עד שנכנסים לקצב. זה לא נעים ולא אידיאלי, אבל העיקר שהכדורגל חזר".
על אנטואן קונטה שקיבל אדום טיפשי: "לפעמים הוא נוהג בחוסר אחריות ולצערי זה קרה יותר מדי העונה".
על המשחק הבא מול הפועל תל אביב: "יהיה משחק קשה מאוד. נצטרך לדעת להתאושש נכון אחרי היום. נחשוב איך מחלקים את העומס נכון בין השחקנים. אנחנו עדיין רוצים להילחם על המקום שלנו העונה".
איתמר ניצן: "מבחינה אישית אני מרוצה, אבל המשחק לא הלך לכיוון שהיינו רוצים. היה מוזר לשחק בלי קהל, הרגשה של משחק אימון. קשה להביא את האנרגיות, הקהל בטדי הוא קהל עצום".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


