בווידאו: בית"ר ירושלים עורכת אימון ראשון עם מגע מלא
אוהדי מכבי חיפה לא יוכלו להגיע למשחקי הקבוצה, אך כמה עשרות מהם הגיעו היום (רביעי) מחוץ למתחם האימונים והדליקו אבוקות כדי לדרבן את השחקנים לקראת המשחק מול הפועל תל אביב ביום שבת. מלבד האוהדים, גם הבעלים יעקב שחר והחשב עוזי מור הגיעו לאימון ועודדו את השחקנים לקראת חידוש המשחקים.
שחקניה האוסטרלים של מכבי חיפה, טרנט סיינסברי וניקיטה רוקאביציה, צפויים להיכלל בסגל. בצוות המקצועי רוצים מאוד שהחלוץ יעלה ב-11, אך רק לאחר האימון המסכם ביום שישי תתקבל החלטה בנושא. בנוגע לבלם, נראה שהוא כשיר לגמרי, אך עדיין לא ידוע באיזה מערך יבחר המאמן מרקו בלבול לפתוח - עם שלושה בלמים או ארבעה שחקני הגנה. 
 
בנוסף, המאמן עדיין מתלבט בנוגע לעמדת הקשר האחורי, כאשר הנטייה היא לפתוח עם עופרי ארד. ייתכן שרז מאיר שתורגל כקשר יפתח בעמדה זו לצד קשר אחורי נוסף כשרמי גרשון או איקוום אוטין יפתחו בעמדת המגן השמאלי.
אל תפספס
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בעניין אחר, במכבי חיפה סיכמו עם הפועל רעננה על צירופו של הכישרון הצעיר עילי פיינגולד, באמצעות סוכנו עידן בן אבו. פיינגולד בן ה-16 משחק בעמדת המגן הימני וסומן על ידי מערך הסקאוטינג של מכבי חיפה כבר לפני זמן רב. כעת הגיעו הצדדים לסיכום ופיינגולד צפוי לשחק בעונה הבאה בקבוצת הנוער של הירוקים כשאנשי הקבוצה הבוגרת צפויים לנהל אחריו מעקב צמוד.
עדכון ראשון: 11:39



