מ.ס. אשדוד רצתה להתחיל הבוקר (שני) באימונים מצומצמים דוגמת אלה שנערכים במכבי חיפה ותוכננו להיערך בהפועל תל אביב, אבל כאשר הגיעו מספר שחקנים למתחם האקדמיה כדי להתחיל את 'נוהל אימוני קורונה', הופיעו במקום מספר שוטרים שמנעו מהשחקנים להתחיל באימון.
השוטרים היו במקרה במקום מאחר שחנה ליד מתחם האקדמיה רכב חשוד, וניידת משטרה שעברה במקום ביררה למי שהוא שייך. בזמן שהניידת היתה במקום וחיפשה את בעלי הרכב, הגיעו למתחם האקדמיה (שנמצא בסמוך) דודי תירם ופיראס אבו עקל ביחד עם מאמן הכושר בכדי לקיים אימון כושר על גג האקדמיה. השוטרים שזיהו אותם ושאלו לפשר מעשיהם במקום אמרו להם שאסור להם להתרחק יותר ממאה מטר מבתיהם ולכן אסור להם לערוך את האימון.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
כזכור בסוף השבוע פורסם כאן שעל גג האקדמיה בו יש מגרש דשא סינטטי מתאמנים הזרים של הקבוצה טימותי אוואני, סמואל אלאבי ומונטארי קמהאני אבל להם מותר כי הם מתגוררים באקדמיה בתקופה הזו, וזה למעשה מרחב המחייה שלהם.
עם זאת, בעקבות האירועים משטרת אשדוד פנתה למועדון, והודיעה להם שהיא מעניקה להם אישור להתאמן בצמדים. כעת מבחינת אשדוד, שני שחקנים יוכלו להתאמן על הדשא הסינתטי שעל הגג, ובמקביל עוד שני שחקנים בחדר הכושר.


