שבועות ספורים אחרי שעזב את בית"ר ירושלים ועבר לקנזס סיטי מה-MLS, גדי קינדה מתעקש ש"לא הלכתי לחור, הרבה שחקנים היו מתחלפים אותי", והתייחס לאכזבה של בית"ר ירושלים על כך שעזב אותה באמצע העונה: "יכול להבין אותם".
קינדה התראיין היום לתוכנית "עושים ספורט" בגלי צה"ל, והתייחס לקבלת הפנים שזכה לה בקבוצתו החדשה: "מוזר לי לא להיות בארץ אבל קיבלו אותי מאוד יפה, יש פה אנשים מאוד טובים. הצטרפתי למחנה אימון, והם נתנו לי להרגיש ממש טוב.
"זו עיר גדולה במרכז אמריקה, נורא קר פה, קפוא, וכל יום אני מרגיש יותר טוב, מבחינת הקבוצה והעיר, ומאמין שזה רק יילך וישתפר. מתחם האימונים באמת מדהים, בחיים לא ראיתי דבר כזה. בכל פעם שאני נכנס לחדר הלבשה אני מופתע. זה באמת ברמות הכי גבוהות. כשאמרו לי שזה ברמת טופ-5 בעולם לא האמנתי, אבל זה באמת ככה. יש פה שחקנים ממש טובים, 9-8 שחקנים ברמה ממש גבוהה.
"המאמן דיבר איתי והסביר לי שכולם פה כמו משפחה, הרגשתי שכולם מנסים לעזור לי בכל דבר - על המגרש ומחוץ למגרש, וזה נתן לי הרגשה כל כך טובה".
קינדה נשאל מדוע עבר לארה"ב ולא לאירופה, ואמר: "ברור שעדיף לאירופה אבל לא הייתה הצעה ממשית ללכת לקבוצה ממש טובה באירופה. ה-MLS בעלייה, באים לפה שחקנים בטופ. לא הלכתי לחור, הרבה שחקנים היו מחליפים איתי. היו דיבורים עם קבוצות אבל לא משהו רציני, וגם אם היה משהו רציני - לא חשבתי שבלגיה זה יותר טוב מבארץ ושאפשר להתקדם שם. תמיד אמרתי שאלך לקבוצה שממש רוצה אותי, וקנזס ממש רצתה אותי".
על המתח איפה יחתום והמאבקים בין ג'קי בן זקן לבית"ר ירושלים: "תמיד ידעתי שאני היחיד שיחליט איפה אני משחק. ברור שכל אחד הציע ונתון את הדעה שלו, אבל בסופו של דבר החלטתי עם המשפחה שלי".
על האכזבה שהביעו בבית"ר ירושלים על ההחלטה שלו לעזוב באמצע העונה: "יכול להבין אותם, הייתי חלק מאוד משמעותי בקבוצה. בית"ר מאוד עזרה לי ושיפרה אותי וזו השנה שהכי נהניתי מכדורגל, אבל אין מה לעשות, שחקנים באים והולכים, בית"ר תמשיך להיות טבה ותסתדר גם בלעדיי. טבעי שעכשיו אחרי הפסדים יגידו שאני חסר, אבל אני גם רואה שמחתימים שחקנים. בית"ר תסתדר בלעדיי, והיא עוד תדבר חזק".
"אני מרגיש שאני הכי מוכן שהייתי. בגיל הנכון, יצאתי אחרי חצי עונה טובה מאוד בקבוצה גדולה בארץ, מרגיש בשל, פיזית ומנטלית, ומאמין שאעשה פה דברים טובים. נבחרת ישראל? אומרים שזו ליגה חלשה אבל היא קשה מאוד, ואם אהיה טוב, אין סיבה שלא אהיה בנבחרת".
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
