עיקרי הדברים
- מחלוקת על גובה ואורך החוזה מונעת מאלון תורג'מן לחתום בהפועל באר שבע
- חלוץ אוסטריה וינה דורש חוזה ארוך טווח, באר שבע מוכנה להחתימו לשנתיים וחצי
- במקביל, אוסטריה וינה הסכימה להשאיל את תורג'מן עד סוף העונה ללא תמורה
- גם הסכומים שבאר שבע תשלם לתורג'מן עד סוף העונה הנוכחית כבר סוכמו
מחלוקת על גובה החוזה, אבל לא פחות מכך על אורך החוזה, היא שמונעת בשלב הזה את צירופו של אלון תורג'מן להפועל באר שבע. הבוקר (שישי) המריא תורג'מן למחנה האימונים של אוסטריה וינה בטורקיה ואם סוכנו גלעד קצב והפועל באר שבע יצליחו לגשר על הפערים, הוא ימריא מטורקיה בהמשך לישראל כדי לנסות לסגור לפני סגירת החלון.
גורמים בהפועל באר שבע טענו הבוקר כי הבעיה העיקרית בעסקה נעוצה בעובדה שהמועדון מוכן לתת לתורג'מן חוזה לשנתיים מעבר לחצי העונה הקרובה, בעוד שהוא רוצה חוזה לשלוש שנים. גם על גובה החוזה קיימת מחלוקת ופער לא קטן. תורג'מן מרגיש שאם הוא חוזר כעת לישראל, הוא למעשה מוותר על החלום האירופי שלו ולכן במצב כזה הוא רוצה להבטיח לעצמו חוזה בהפועל באר שבע עד קיץ 2023.
יש לציין כי שני מכשולים אחרים שהיו בדרך הוסרו. ראשית, אוסטריה וינה מוכנה להשאיל אותו להפועל באר שבע עד סוף העונה ללא תמורה. גם הסכומים שיקבל תורג'מן בארבעת החודשים שנותרו לסיום העונה מבאר שבע מסוכמים.
מה שעוד נותר פתוח אבל לגביו אין פער גדול, הוא הסכום שתשלם הפועל באר שבע לאוסטריה וינה אם אכן תחליט אלונה ברקת לרכוש אותו בתום העונה. מדובר בפער לא גדול שיש בין המועדונים, כך שהנושא אמור להיסגר.
אלא שהבעיה הגדולה היא באורך החוזה ובגובה החוזה שמבקש תורג'מן החל מהקיץ הקרוב וזאת כאמור אם באר שבע תממש את האופציה עליו. בסביבתו של השחקן טענו הבוקר כי מדובר בעניין עקרוני עבורו, שכן הוא מרגיש שאם הוא חוזר לישראל, הוא רוצה להיקשר למועדון להרבה שנים. בהפועל באר שבע אמרו בבוקר: "אם אלון יחליט שהוא חוזר לישראל, נמצא את הדרך לסגור את הפערים".
יתרון (5) 209
20:45

פנרבחצ'ה

באיירן מינכן
(8+)
פנרבחצ'ה אחרי שני הפסדים רצופים בבית וכמובן שהציפייה הגדולה ממנה היא להתעורר ולהביס אבל באיירן לא תעשה לה הנחות. גם אם יהיה פה ניצחון ביתי, הוא לא יושג בקלות
יתרון (5) 254
22:00

מכבי תל אביב
(6+)

אולימפיאקוס
כרגע, מכבי תל אביב לא נראית כמו קבוצה שתצליח לנצח יותר מדי העונה ביורוליג. היא התעלתה בדרבי, אך מעבר לזה, נראית כקבוצה חלשה מאוד. היוונים אחרי הפסד צמוד לאנאדולו, יצטרכו להתאושש, וינצחו במגרש ה"ביתי" של הצהובים
מעל/מתחת נקודות (169) (5) 255
22:00

מכבי תל אביב
(169+)

אולימפיאקוס
המשחקים של מכבי תל אביב עד כה היו בקצב גבוה עם סקור גבוה גם כן. זה לא צפוי להיראות אחרת הערב. 170 נק' ומעלה
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין


