איסמעילה סורו חתם רשמית בסלטיק. כך הודיע הערב (רביעי) מועדון הפאר הסקוטי. הקשר בן ה-21, אחד השחקנים המצטיינים של בני יהודה בשנים האחרונות, עבר בדיקות רפואיות ונרכש מהזהובים בסכום המוערך בכ-2.3 מיליון יורו. הוא חתם לארבע עונות וחצי, עד קיץ 2024.
על פי ההודעה של סלטיק, סורו יגיע לגלזגו בקרוב על מנת להסדיר את אשרת העבודה שלו ולקבל את טופס השחרור הבינלאומי מבני יהודה.
הצטרפותו של סורו מגדילה את המושבה "הישראלית" בסלטיק, שתמנה כעת שלושה נציגים: ניר ביטון שכבר נחשב לאחד מוותיקי השחקנים בקבוצה, חאתם עבד אלחמיד הפצוע שהצטרף מהפועל באר שבע, וסורו.
אל תפספס
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב


