בווידאו: התגובות של מכבי חיפה להפסד למכבי תל אביב
עיקרי הדברים:
- נציגו של ז'אנדו פוקס ייפגש עם ראשי המועדון. ההערכה: הקשר ישוחרר
- במכבי חיפה מתלבטים האם להשאיל את איקוום אודו
- פלקושצ'נקו ושועה מאוכזבים ממעמדם, החלוץ יחבור ליוסי אבוקסיס בהפועל באר שבע?
מכבי חיפה צפויה לפעול בימים הקרובים לשחרורו של הקשר ז'אנדו פוקס. הקמרוני, שכבר הביע את רצונו לעזוב את הקבוצה, צפוי להגיע לסיכום על השחרור בקרוב באמצעות נציגו שאמור להיפגש עם ראשי המועדון בנושא. הירוקים רוצים לצרף זר נוסף על חשבונו, כשקרים פריי עשוי להיות זה שיגיע. בנוסף לפריי, בקבוצה בודקים גם אפשרויות נוספות, הן בגזרת הזרים והן בגזרת הישראלים.
במועדון טרם קיבלו החלטה בנוגע לאיקוום אודו - האם להשאילו לקבוצה אחרת לחצי עונה או להשאירו בסגל. אם הוא יישאר, הוא אמור לשמש כמחליפו של סאן מנחם, זאת בשל פציעתו של רז מאיר. אם יוחלט להשאילו, במכבי חיפה יחזירו את יהב גורפינקל מההשאלה בהפועל חדרה.
מקסים פלקושצ'נקו וירדן שועה נראו מאוכזבים מאוד בסיום המשחק נגד מכבי תל אביב, כך העידו שחקנים בקבוצה. לטענת אותם שחקנים, השניים לא היו מאוכזבים רק מההפסד, אלא גם ממעמדם בקבוצה. אין זה סוד ששועה מעוניין לעזוב בחלון ההעברות הנוכחי, כשעל פי מספר גורמים, יוסי אבוקסיס, שאמור להתמנות למאמן הפועל באר שבע, ינסה לצרפו לבירת הנגב: "אבוקסיס יבדוק את האפשרות הזו, אך הוא מבין שהסיכוי למהלך שכזה לא גבוה". נכון לעכשיו מדובר בספקולציות, שכן המאמן טרם דיבר עם ראשי הפועל באר שבע בנושא, ומה גם שבמכבי חיפה לא משחררים את שועה בשלב זה.
אל תפספס
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין