במכבי חיפה סופרים את השעות לקראת משחק העונה מחר (ב', 20:15) מול מכבי תל אביב האלופה. אוהדי הקבוצה מתכננים מחר תצוגת עידוד מושקעת מאוד לקראת המשחק, תצוגה שתכלול דגל פריסה וכן אפקטים נוספים. בקבוצה מקווים וביקשו מהאוהדים שלא לכלול אמצעי פירוטכניקה, שכן אין רצון לקבל עונשים דומים לאלו שקיבלו שתי הקבוצות התל אביביות בעקבות הדרבי ביניהן, שבו הודלקו אבוקות ונזרקו רימוני עשן.
אל תפספס
בצד המקצועי, היום ישלימו בחיפה את ההכנות כאשר עושה רושם שמרקו בלבול ימשיך באותה שיטה כמו המשחקים האחרונים, כאשר ההתלבטות היחידה היא בין יאניק וילדסחוט לסינטאיהו סלליך. דולב חזיזה ישוב להרכב, כאשר ז'אנדו פוקס יפתח בקישור האחורי במקום נטע לביא המוצהב. היום יפרסם מרקו בלבול את הסגל, אך ההערכה שלראשונה מזה זמן רב גם ירדן שועה וגם מוחמד עוואד יהיו על הספסל ויאפשרו אופציות התקפיות.
בעניין אחר, חלוצה לשעבר של חיפה שון וייסמן דיבר לאתר הרשמי של המועדון והביע אופטימיות: "אני חושב שמכבי חיפה של השנה יכולה ותעשה את זה במשחק ביום שני. אני כמובן אעודד מאוסטריה".
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 153
21:30

קורדובה
(2.5+)

ליאונסה
מתוך שמונה משחקים של קורדובה העונה, נכבשו בחמישה משחקים מעל 2.5 שערים. גם בשלושה משחקים של ליאונסה נכבשו מעל 2.5 שערים וכך עשוי להיות שוב.
רגיל (2) 214
21:45

ווילס

בלגיה
בבית הצמוד והבלתי צפוי הזה ווילס מדורגת במקום השלישי עם 10 נקודות, בעוד בלגיה שנייה עם 11 נקודות. השתיים נפגשו לפני כארבעה חודשים אז בלגיה ניצחה 4:3. ווילס מציגה טורניר טוב ונראית בטוחה בעצמה בעוד בלגיה מתקשה לשכנע ביכולתה. אני צופה משחק שקול והתחזית שלי היא חלוקת נקודות
רגיל (2) 250
21:45

סלובניה

שוויץ
שוויץ בכושר אדיר ומגיעה לסלובניה אחרי ניצחון מרשים על שבדיה. הסלובנים יתקשו לעצור כאן את האורחים שמציגים יכולת טובה מאוד לאחרונה
יורוקאפ - בית י'
קבוצה משחקים נצחונות הפסדים סלים נקודות 1 ולנסיה6 5 1 465-487 11 2 הפועל ירושלים6 4 2 478-500 10 3 יוניקס קאזאן6 3 3 484-477 9 4 גלאטסראי6 0 6 561-524 6