עירוני קרית שמונה מתכוננת במרץ לחלון ההעברות של ינואר ומתכוונת לצרף חלוץ חדש. במועדון התקבלה החלטה לשחרר בשלב ראשוני את קיליאן שרידן או סילאס, כשייתכן שעד סוף ינואר שניהם יעזבו.
בלי קשר לזהות הזר הבא שישוחרר, המאמן קובי רפואה רוצה לצרף חלוץ ובימים האחרונים התנהל מו"מ עם חלוץ קורטרייק אימו אזקיאל, אבל הניגרי בן ה-26 הודיע בסופו של דבר שהוא לא מעוניין להגיע בשלב זה. בקרית שמונה יודעים שמדובר בשחקן בעל פרופיל גבוה ומקווים שהוא יסכים להגיע בימים הקרובים, אבל במקביל נמשכים המעקבים אחרי שחקנים נוספים.
אזקיאל שיחק בעבר בהצלחה גדולה תחת גיא לוזון בסטנדרד ליאז', נמכר לאל עראבי הקטארית תמורת 8 מיליון יורו ולבש גם את מדי אנדרלכט, קוניאספור ולאס פלמאס. העונה הוא כבש שני שערים ב-10 משחקים בליגה הבלגית במדי קורטרייק.
עוד בוואלה! ספורט
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


