מכת חיסורים בהפועל תל אביב לקראת המשחק מחר (רביעי, 19:30, ספורט 3) נגד מ.ס אשדוד. במסיבת העיתונאים לקראת המשחק עדכן המאמן ניר קלינגר כי לא פחות מ-13 שחקנים פצועים או חולים, והוסיף כי הוא מקווה שהקבוצה תוכל להציב על ספסל המחליפים שלושה שחקנים.
קלינגר הביע את תסכולו ממצב הסגל הקשה ואמר: "לא נתקלתי עדיין בקריירה בדבר כזה. כרגע רשימת החולים והפצועים עומדת על 13 שחקנים. אולי מחר מישהו יצליח להתאושש למרות שזה לא נראה לי. זה מעניין, מאתגר ומצער גם. יש לנו משחק ליגה על החיים שלנו ומי שיהיה כשיר יצטרך לעשות אילתורים ולהגיע הכי מוכן שאפשר. כרגע אנחנו עם שחקן אחד על הספסל ומקווה שנצליח להיות עם שלושה מחליפים".
קלינגר הוסיף: "אני עמדתי לאורך הקריירה שלי בכל מיני צמתים. יש הרבה תירוצים של עייפות, זה לא מעניין. עם כל הקשיים והבעיות אנחנו צריכים להגיע ביחד כמשפחה אחת. אני מקווה שזה מה שיקרה מחר, נכון שכרגע על הנייר זה נראה מאוד קשה אבל אני מאמין בדברים האלה".
"אני באמת חושב שזה מועדון ענק שחייב להתחבר ולהרים את עצמו. עם כל הכעסים והמריבות, צריך לשים הכול בצד ולאחד את השורות. ביום ראשון השחקנים הרימו את עצמם. היתה אנרגיה שלילית וכל הכבוד לאלו שהצליחו להתעלות מול קטמון. עכשיו אנחנו לפני משחק על החיים ונקווה שנאחד את השורות".
"אני מרגיש שלפעמים קשה לי ולשחקנים, אבל זה ספורט וזה מאתגר. מהיום שעשיתי את דרכי לאימון הראשון ידעתי שצריך להתמודד עם הרבה קשיים ואתגרים. אני מקווה שהרוח הזו תנשב פה בלי פחד. צריך לעשות את המלחמה למרות שאנחנו יודעים שזה הולך להיות קשה עד הסוף".
על היריבה הבאה (אשדוד): "ראינו את המשחקים שלהם. זו קבוצה התקפית מאוד מוכשרת, זה משחק מורכב שצריך לפענח אותו וצריך להיות מוכנים לכל פרמטר במשחק הזה. יש לנו מחלקה פנימית ואנחנו מחכים לחולה החדש.. מקווים שנוכל לעלות עם הרבה שייתן פייט על המגרש".
על מכת הפצועים והחולים: "לפעמים שחקנים צריכים לדאוג ולשמור על עצמם. לפעמים זה חוסר מזל, אנחנו אוכלים ושותים ביחד וזה מדבק. עדיין, אנחנו צריכים לתת דגש לשמירה על הגוף כדי שלא נגיע למצב כזה שיש לנו 13 שחקנים חולים ופצועים".
איאד אבו עביד, שכבש בניצחון על קטמון בגביע, אמר: "כל הזמן אנחנו צריכים לקחת אחריות. כשסופגים גולים לא מאשימים רק את ההגנה. צריך לשים על זה דגש ולהשתפר. הניצחון בגביע עזר לנו לצבור ביטחון ואנחנו מחכים למשחק מול אשדוד".
אל תפספס
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.


