צפירת הרגעה ממכבי נתניה. פאטוס בצ'יראי ורומן גולובארט עמדו הבוקר (שלישי) בפני ועדת משמעת פנימית אחרי אירועי אימון הבוקר ביום שישי, נקנסו וחזרו לפעילות מלאה. השניים עשויים לפתוח בהרכב כבר במשחק הליגה נגד מ.ס אשדוד ביום שבת.
על פני הודעת מכבי נתניה, "השחקנים התנצלו מעומק ליבם על המקרה והבהירו לראשי המועדון כי הינם מחוייבים לקבוצה ויעשו הכל מנת לעזור לה בהמשך העונה".
כזכור, השניים נזרקו מאימון הקבוצה ביום שישי ונופו מהסגל למשחק נגד הפועל חדרה (1:0), אחרי שסירבו לשחק עם הצ'יפים שבעזרתם נמדדים נתונים פיזיים של כל שחקן. כשדראפיץ' הבין מהשניים ש"לא נוח להם" עם הצ'יפ, הוא הורה לצאת מהאימון בכעס ולא להגיע למשחק למחרת.
איתם או בלעדיהם, מצבה של נתניה בכי רע. היא עומדת על רצף של שלושה הפסדים, ניצחה לאחרונה בחודש אוגוסט ומדורגת במקום ה-11 בלבד בטבלה, הרחק מהצמרת אליה כיוונה ערב פתיחת העונה.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן