מאמן הפועל באר שבע ברק בכר העדיף אמש בקזחסטן להימנע מתרגול ההרכב הראשון שלו לקראת המשחק מול קייראט הערב (חמישי, 17:30, ספורט1). באיצטדיון באלמאטי שהו לא מעט מאנשי קייראט, כך שבכר העדיף לערוך משחקונים בין השחקנים גם כדי להפיג את המתח לקראת ההתמודדות הערב וגם כדי להימנע מ"ריגול" מקומי.
בכר עצמו השתעשע בבעיטות חופשיות מחוץ לרחבה (והדביק שני כדורים למשקוף), אבל מאוחר יותר נאלצו שחקני הפועל באר שבע להתמודד עם "בעיה" אחרת: אוהדי קייראט הגיעו לבית המלון של הקבוצה הישראלית, ובשעת לילה, ב-4:00 בבוקר שעון קזחסטן, התחילו להדליק נפצים וזיקוקים מחוץ לבית המלון על מנת להפריע לשנתם של שחקני באר שבע ולאיים עליהם.
כשהיא מחזיקה ביתרון 0:2 מהמשחק הראשון באצטדיון טרנר, הפועל באר שבע תנסה להשלים את העבודה מחר, וההערכה בקרב שחקני הקבוצה היא שבכר לא יבצע שינויים רבים בהרכב שפתח בניצחון על הקזחים לפני שבוע. קרוב לוודאי שנייג'ל האסלביינק ימשיך בהרכב כחלוץ המטרה על חשבון בן שהר. רמזי ספורי ערך אימון מלא ונראה כשיר לחלוטין, כך שהוא אמור להמשיך בהרכב.
מי שעשוי בכל זאת להיכנס להרכב הוא נאור סבג וייתכן שזה יהיה על חשבון דוד קלטינס, אם כי ייתכן שלבסוף לא יערוך המאמן שום שינוי ב-11. בקבוצה הזהירו את השחקנים מהיכולת ההתקפית של קייראט בביתה ובטוחים שם כי הקזחים יפתחו חזק מאוד בעידוד מסיבי של הקהל המקומי על מנת לכבוש שער מהיר ולהלחיץ את הפועל באר שבע כבר בדקות הראשונות.
בשל כך הדגישו בכר והצוות המקצועי שעל השחקנים להיות מרוכזים מאוד בדקות הפתיחה ולא לתת לקייראט להיכנס להתלהבות גדולה בעזרת שער. חום כבד שרר אתמול באלמאטי וכך צפוי גם הערב בשעת המשחק.
אל תפספס
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


