במכבי נתניה החליטו אמש (שבת) לשחרר את כל הנבחנים והם לא יצטרפו למחנה האימונים של הקבוצה אליו היא תמריא מחר. מדובר בבן מיזן, אביב סולומון והחלוץ הזר, מופוסה סרסור. מיזן הרשים באימונים וכבר הושג סיכום עקרוני על תנאיו, אבל הרצון להתחזק בחן עזרא או במוטי ברשצקי שמשחקים בעמדה שלו, הביא להחלטה לא לצרף אותו. כעת ינסה השחקן המוכשר לסגור בקבוצה אחרת.
שוער המשנה גולן אלקסלסי לא ייצא מחר למחנה בגלל פציעה בברכו. עדיין לא ברור באיזו רצועה נפגע השוער והוא יעבור השבוע בדיקה וצילום, כשבקבוצה מקווים כי לא מדובר בקרע משמעותי. השוער הראשון דני עמוס ייצא פצוע למחנה וינסה להגביר שם את האימונים. לאור הפציעה, הוחלט במועדון להחתים לעונה אחת רז כרמי, שוער בני לוד בעונה החולפת, שימריא מחר עם חבריו החדשים למחנה האימונים.
במועדון עדיין מעריכים שיש סיכוי שעזרא יחתום היום ויצטרף למחנה, אף שהביעו אכזבה מכך שלא חתם לפני כניסת השבת כפי שרצה הבעלים אייל סגל.
עוד בנושא:
עירוני קרית שמונה: החלוץ הניגרי ג'יימס אדניי במגעים מתקדמים
אחרי שהגיעו להסכמות: אשדוד ובית"ר מחכות להחלטה של בריהון
הפועל רעננה: ארשיד ייעדר תקופה ארוכה, אקינבולה לא מקבל ויזה
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(8.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק


