בתקשורת היוונית טענו היום (רביעי) שייבגני שאחוב בדרך למכבי תל אביב, אבל על פי גורמים הקרובים לפאוק סלוניקי ולשחקן עצמו, הוא קרוב להצטרף ללצ'ה האיטלקית. הקשר בן ה-28, שגדל בישראל מכיוון שאביו שיחק במכבי פתח תקוה בתחילת שנות התשעים, סיים את חוזהו בפאוק והוזכר מספר פעמים בעבר כמועמד לצהובים.
יש לציין כי מכבי תל אביב חשבה על שאחוב, ששיחק בהצלחה יתרה תחת ולאדן איביץ' בפאוק, כתחליף לדור פרץ, אבל כרגע קשר הנבחרת לא עוזב והסיכויים שהשניים ישחקו יחד נמוכים. בנוסף, שאחוב דרש 800 אלף יורו לעונה וזה סכום שהצהובים לא מתכוונים או יכולים לשלם.
כזכור, לאיביץ' כבר יש חמישה זרים סגורים לעונה הבאה: אנריק סבוריט, ז'איר אמאדור, צ'יקו אופואדו, אורוש ניקוליץ' ואנדראס יאניוטיס. במצב הנוכחי יש למכבי תל אביב מקום לזר אחד בלבד והוא אמור להיות בעמדת החלוץ. אם המועדון ירצה בכל זאת להחתים את שאחוב, הוא יהיה חייב להשתחרר מחוזה של אחד השחקנים הזרים ומדובר בהוצאה כספית לא קטנה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 309
21:45

ברסט
(2.5+)

ליון
מתוך 10 משחקים של ברסט העונה כמו גם מתוך 10 המשחקים של ליון , נכבשו ב 6 משחקים של כל אחת מהן מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם במפגש בינהן.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח


