בהתאחדות לכדורגל ובנבחרת ישראל מתכוונים לבדוק מידע שהגיע אליהם ולפיו כמה שחקנים יצאו לבלות אמש בתום המשחק נגד פולין במוקדמות יורו 2020 (הפסד 4:0). לשחקנים ניתנה הוראה מפורשת על ידי המנהל הטכני וילי רוטנשטיינר, לבל ייצאו מהמלון בוורשה.
על פי מידע שהגיע לאנשי ההתאחדות ושפורסם לראשונה באתר ONE, כמה שחקנים ככל הנראה יצאו מבית המלון לבילוי עד שעה מאוחרת. הדבר ייבדק, כאשר לא מן הנמנע שאם יוכח שהם אכן לא עמדו בהנחיות של רוטנשטיינר הם ייענשו.
מההתאחדות לכדורגל נמסר: "ניתנה לשחקנים הוראה מפורשת על ידי וילי רוטנשטיינר, בהחלטה משותפת עם יו"ר ההתאחדות משה זוארץ, שאסור להם לצאת מבית המלון. ככל שיתברר כי מי מהשחקנים בכל זאת עזב את המלון - למרות ההוראה המפורשת - הדבר יטופל באופן משמעתי".
הסיפור הזה מגיע כמה שבועות אחרי פרשת מונס דאבור. חלוץ רד בול זלצבורג היה אמור להיות מוזמן למשחקים נגד לטביה ופולין, אבל הודיע ברגע האחרון שהוא לא יוכל להגיע בגלל אירועים שקשורים בחתונה שלו. בנבחרת ישראל מאוד לא אהבו את ההודעה של דאבור, כמו את העיתוי המאוחר שלה, וייתכן שהוא ייענש בעקבות התגלגלות העניינים.
יתרון (3) 88
19:45

קיירט אלמאטי
(3+)

ריאל מדריד
חקני קייראט צפויים להילחם על כל כדור במשחק , שלחלקם הוא הכי גדול בקריירה, וגם אם יפסידו — הסיכוי לתבוסה גדולה נמוך.
יתרון (3) 125
20:45

אנאדולו אפס

מכבי תל אביב
(8+)
מכבי פותחת את העונה כשהיא מאוד נחלשה, ועם לא מעט בעיות מובנות בסגל. אנאדולו איכותית מאוד, ולמרות שהמשחק בפודגוריצה, הטורקים ירצו לשלוח מסר. שווה ללכת עם הטורקים