הפסד הנבחרת אמש (שני) בפולין אכזב את רוב הישראלים, אך ישנם כמה ברי מזל שהרוויחו מההפסד הזה, ובגדול. שני מנחשי ווינר הצליחו לחזות שקשישטוף פיונטק הוא זה שיכבוש את השער הראשון במשחק ואם זה לא מספיק, הם גם ניחשו את התוצאה, 4:0. צירוף של שני הניחושים המדויקים הללו זיכו את המנחשים ביחס של פי 40 מסכום ההימור. כמו כן, 75 מנחשים נוספים חזו גם הם את תוצאת המשחק, מה שזיכה אותם ביחס של פי 18 מסכום ההימור.
אחרי הניצחון המרשים על לטביה, מנחשים ישראלים רבים המשיכו להאמין בנבחרת ורק 50% הימרו על ניצחון של הנבחרת הפולנית. כל זאת למרות יחס הכוחות העדיף של הנבחרת המנצחת, ולמרות יחס ההימורים שנתנו מומחי הווינר על המשחק: לניצחונה של ישראל ניתן יחס של פי 4.8, לעומת יחס של פי 1.4 לניצחון פולני. 30% מהמנחשים הימרו על ניצחון חוץ ישראלי, ועוד 20% סברו כי המשחק יגמר בתיקו.
עוד בנושא
הפסד ראשון בקמפיין: ישראל הובסה 4:0 בפולין
אורן יוסיפוביץ מסכם את המסע של נבחרת ישראל
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


