עיקרי הדברים
- החתמת לוי גרסיה שינתה את התוכניות בבית"ר
- בעקבותיה, ייתכן שיצורף חלוץ ישראלי ולא חלוץ זר
- בבית"ר מקווים ששטקוס ימצא קבוצה אחרת
- בקבוצה לא מוותרים על שי קונסטנטין; כחילה ובריהון הוצעו לבני יהודה
לאחר החתמת לוי גרסיה, בית"ר ירושלים מנסה לעשות סדר במצבת הזרים. בקבוצה מקווים ששלושה זרים שחתומים בקבוצה - ארנסטס שטקוס, אפונסו טיירה וז'אורז'יניו - ימצאו קבוצות אחרות. אנטואן קונטה, פרדי פלומן ולוי גרסיה שחתומים גם כן לעונה יהיו בסגל, מה שמשאיר מקום לשלושה זרים בלבד.
בבית"ר לא תכננו לצרף שחקן כנף זר נוסף ולכן החתמתו של גרסיה תיאלץ לשנות חלק מהתכניות וייתכן שאף יוותרו על צירוף חלוץ זר. בבית"ר טוענים כי גם פלומן וגם גרסיה יכולים לשחק חלוצים אם צריך, וכגיבוי ינסו לצרף חלוץ ישראלי. מי ששמו נמצא על הפרק הוא שלומי אזולאי החלוץ, ששיחק בבני סכנין בעונה האחרונה. אם בית"ר תצרף בכל זאת חלוץ זר, היא תוותר על זר באחת מהעמדות הבאות - קשר אחורי, מגן שמאלי או בלם.
מקס גרצ'קין אמור לחתום על חוזהו באופן רשמי עד לתחילת השבוע הבא. בבית"ר לא הרימו ידיים בנושא שי קונסטנטין וייתכן שהשחקן יפנה באופן עצמאי לוועדה למעמד השחקן. הקבוצה מוכנה להציע לבני יהודה את טל כחילה ויעקב בריהון בעסקה, אך בשלב זה אין התקדמות בנושא. רוני לוי אמור להתמנות רשמית בתחילת השבוע הבא.
עוד בנושא
בית"ר ירושלים רכשה מחצית מכרטיסו של לוי גרסיה ב-600 אלף יורו
בית"ר ירושלים חוששת מתביעה של קלינגר, רוני לוי וחוגג ממתינים
בית"ר ירושלים ביקשה משמואל שיימן: תמצא לך קבוצה חדשה
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


