רועי קהת הוא המועמד המוביל להחליף את עלי מוחמד במכבי נתניה במידה שהקשר יימכר הקיץ מהקבוצה. למוחמד חוזה לעונה נוספת בנתניה אבל המטרה היא למכור אותו בסעיף השחרור שלו שעומד על 2.5 מיליון דולר. במידה שלא תתקבל הצעה בסכום הקרוב לזה, ישאר מוחמד עד תום חוזהו ויוצע לו להאריך את החוזה אבל בנתניה משוכנעים שהוא יימכר מאחר שקיימת התעניינות גדולה בקשר מכמה ליגות.
עוד בנושא
דרמה בעירוני קרית שמונה: תומר קשטן עשוי לסיים את תפקידו מיידית
בשל התנגדות מכבי פתח תקוה וסכנין: לא יהיה שימוש ב-VAR במחזור הסיום
בשבת האחרונה צפה בו באיצטדיון במשחק מול הפועל חדרה גם המנהל המקצועי של ויטסה ארנהיים מו אלאך שרצה את מוחמד כבר כאשר עבד במכבי חיפה. גם מהליגה הבלגית והרוסית יש התעניינות. בנתניה ירצו את רועי קהת כמחליף ואם לא יסתדר המשא ומתן על חוזהו, יחפשו קשר זר.
שחקן נוסף שאמור להצטרף הקיץ למכבי נתניה אם לא יעזוב לחו"ל הוא שון גולדברג.
בתוך כך ממשיכים בנתניה בהליך שיקום מאוד אגרסיבי וצמוד עם גבי קניקובסקי במטרה להכשירו לגמר גביע המדינה בעוד פחות מעשרה ימים. הקשר סובל מחבלה חזקה בברכו ואינו מתאמן מאז התיקול החריף של דור אלו לפני יותר משבוע.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין