הפועל באר שבע ערכה היום מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מחר נגד מכבי חיפה (שני, 21:00, ספורט 5), משחק שלמעשה מהווה קרב ישיר על השתתפות באירופה בעונה הבאה. הקבוצה של ברק בכר תגיע להתמודדות אחרי שני הפסדים רצופים ושלושה משחקים ללא ניצחון.
דור אלו שהורחק במשחק נגד מכבי נתניה ייעדר, וכמוהו גם קווין טאפוקו הפצוע. יחד עם זאת, בכר אמר היום: "מאור מליקסון ומרואן קבהא סוחבים פציעות, אבל הם מתאמנים ויעמדו לרשותנו. בן שהר ומיגל ויטור התאמנו אתמול כרגיל והם כשירים למשחק".
הקבוצה מבירת הנגב הפסידה למכבי חיפה בשני המשחקים האחרונים ובכר אמר: "כשאתה פוגש קבוצה שהפסדת לה פעמיים, יש מוטיבציה גבוהה לבוא לנצח. זה משחק מאוד חשוב בדרך למטרה שלנו. אני מצפה למשחק שקול בין שתי קבוצות טובות ומקווה שהפעם התוצאה תהיה לטובתנו. המטרה היא להגיע לאירופה וזה אפשרי מהמקום השלישי ואולי אפילו מהמקום הרביעי".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
בתקשורת הטורקית ממשיכים לדווח שקשר הפועל באר שבע, ג'ון אוגו, מתקרב לטרבזונספור. לא מדובר בעניין חדש - בטורקיה נכתב כבר רבות על העניין של טרבזון בקשר נבחרת ניגריה - אבל בסוף השבוע עלו כמה דיווחים על האצה במגעים.
בטרבזונספור משחק כמובן אנתוני וואקמה שמאז שעבר לקבוצה מהפועל בא שבע, הפך לכוכב וכבש העונה 10 שערי ליגה. לצדו ניתן למצוא את אוגני אונאזי, שצפוי להרכיב עם אוגו מרכז קישור כל-ניגרי, אם האחרון אכן יחתום. גם אם לא יצטרף לטרבזון, אוגו בכל מקרה יעזוב את באר שבע אחרי חמש שנים במהלכן זכה עם הקבוצה בשלוש אליפויות, שני גביעי אלוף האלופים וגביע הטוטו אחד.


