הפועל באר שבע ערכה היום מסיבת עיתונאים לקראת המשחק מחר נגד מכבי חיפה (שני, 21:00, ספורט 5), משחק שלמעשה מהווה קרב ישיר על השתתפות באירופה בעונה הבאה. הקבוצה של ברק בכר תגיע להתמודדות אחרי שני הפסדים רצופים ושלושה משחקים ללא ניצחון.
דור אלו שהורחק במשחק נגד מכבי נתניה ייעדר, וכמוהו גם קווין טאפוקו הפצוע. יחד עם זאת, בכר אמר היום: "מאור מליקסון ומרואן קבהא סוחבים פציעות, אבל הם מתאמנים ויעמדו לרשותנו. בן שהר ומיגל ויטור התאמנו אתמול כרגיל והם כשירים למשחק".
הקבוצה מבירת הנגב הפסידה למכבי חיפה בשני המשחקים האחרונים ובכר אמר: "כשאתה פוגש קבוצה שהפסדת לה פעמיים, יש מוטיבציה גבוהה לבוא לנצח. זה משחק מאוד חשוב בדרך למטרה שלנו. אני מצפה למשחק שקול בין שתי קבוצות טובות ומקווה שהפעם התוצאה תהיה לטובתנו. המטרה היא להגיע לאירופה וזה אפשרי מהמקום השלישי ואולי אפילו מהמקום הרביעי".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בתקשורת הטורקית ממשיכים לדווח שקשר הפועל באר שבע, ג'ון אוגו, מתקרב לטרבזונספור. לא מדובר בעניין חדש - בטורקיה נכתב כבר רבות על העניין של טרבזון בקשר נבחרת ניגריה - אבל בסוף השבוע עלו כמה דיווחים על האצה במגעים.
בטרבזונספור משחק כמובן אנתוני וואקמה שמאז שעבר לקבוצה מהפועל בא שבע, הפך לכוכב וכבש העונה 10 שערי ליגה. לצדו ניתן למצוא את אוגני אונאזי, שצפוי להרכיב עם אוגו מרכז קישור כל-ניגרי, אם האחרון אכן יחתום. גם אם לא יצטרף לטרבזון, אוגו בכל מקרה יעזוב את באר שבע אחרי חמש שנים במהלכן זכה עם הקבוצה בשלוש אליפויות, שני גביעי אלוף האלופים וגביע הטוטו אחד.