עיקרי הדברים
- יואב כץ וחיים סילבס ישוחחו פעם נוספת פעם נוספת
- אם המגעים עם סילבס לא יצלחו, אלישע לוי או יובל נעים ימונו
- מאור בוזגלו, פיראס מוגרבי ומחמוד קנדיל מועמדים לעונה הבאה
יואב כץ וחיים סילבס קבעו לשוחח היום (שני) פעם נוספת בניסיון לסגור את מינויו של האחרון למאמן הפועל חיפה. סילבס הוא המועמד המועדף על אנשי הפועל חיפה ולמרות שיחות חיוביות והבנות עקרוניות על תנאי החוזה, בחיפה ציינו שכל עוד אין אישור רשמי של כץ העניינים עדיין לא סגורים.
סילבס הביע בשיחה עם כץ רצון גדול לאמן את הקבוצה, אולם אם המגעים לא יבשילו לכדי חתימה, במועדון ינסו לסגור עם אלישע לוי או יובל נעים. כזכור, עם התפטרותו של מימר, סימן כץ את סילבס כמועמד המוביל אך במקביל סימן גם את לוי ונעים הוזכר כאופציה. לאחר השיחה היום עם סילבס יקבל כץ החלטה, כאשר כל העת הוא בקשר עם סוכן השחקנים אבי נמני שמייצג את לוי ואת נעים. "יואב מעריך מאוד את סילבס ואת אלישע", אמר גורם בסביבתו "ההערכה היא שאחד מהם יהיה המאמן, אבל שאף אחד לא יופתע אם יואב יחליט בסופו של דבר שרק בקיץ אחד מהם ימונה ועד סוף העונה בן מרגי יהיה על הקווים".
במקביל, שלושה שחקנים עלו על הפרק לקראת העונה הבאה. מחמוד קנדיל הוזכר כאופצייה לחיזוק אם אכן ארנסטס שטקוס יעזוב. בקישור מאור בוזגלו ופיראס מוגרבי הם השמות הבולטים. במקביל, עושה רושם שלא מעט שחקנים ישוחררו, ביניהם גם דודו ביטון. גם בן אז'ובל עשוי שלא להמשיך אם הפועל עכו תתעקש על דמי האופצייה שעומדים על כ-600 אלף שקלים.
עוד בנושא
שרון מימר הודיע על התפטרות מהפועל חיפה: "הקבוצה חייבת זעזוע"
הפועל חיפה הגיעה להבנות עם חיים סילבס, מאור בוזגלו על הכוונת
יתרון (2) 131
18:35

מכבי רמת גן

עירוני נס ציונה
(3+)
רמת גן בכושר גרוע אחרי חמישה הפסדים ברציפות בעוד נס ציונה אחרי שלושה ניצחונות רצופים. במומנטום הנוכחי, היתרון לנס ציונה לא ממש ברור.
רגיל (2) 198
19:45

מ.ס אשדוד

עירוני טבריה
ההתקפה של אשדוד מוכיחה את עצמה משבוע לשבוע ונמצאת בכושר נהדר, אלא שזה לא מתורגם למספיק נקודות. טבריה קבוצה פחות טובה מאשדוד ובוודאי בחוץ תתקשה אפילו יותר. משחק שאשדוד חייבת לקחת בבית - והיא תעשה זאת
רגיל (2) 227
20:00

בית"ר ירושלים

הפועל ירושלים
אם יש קבוצה שיכולה "לעצבן" את בית"ר ירושלים בכושר הנוכחי שלה זו יריבתה העירונית, שבארבעת משחקי הדרבי האחרונים בין הקבוצות בליגה היא לא הפסידה מול בית"ר. המארחת פה בכושר אדיר ובכושר התקפי עוד יותר משכנע, אבל הפועל ירושלים תקשה עליה בכל צורה. תיקו
יתרון (2) 260
20:55

הפועל חולון

הפועל גליל עליון
(8+)
חולון הפסידה 4 מ-5 האחרונים שלה, אך ההפסדים היו לקבוצות איכותיות מאוד. גליל היא מהחלשות בליגה, היא הפסידה 5 מ-6 האחרונים שלה וחולון מקבלת משחק בהזמנה כדי לחזור לתלם
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה


