מרווין פרסמן הוא ללא ספק אחת מנקודות האור בעונה של הפועל תל אביב. המגן השמאלי בן ה-28, שהצטרף לאדומים בחלון ההעברות של ינואר 2018 כשהקבוצה עוד היתה בלאומית, הפך לאחד השחקנים החשובים של קובי רפואה והשתפר ככל שהעונה התקדמה. יחד עם זאת, ייתכן שהפועל תל אביב לא תיהנה משירותיו בעונה הבאה, שכן הוא מחזיק באופציית יציאה מהחוזה ועל פי הדברים שאמר אמש לאתר הבלגי "ווטבול", הוא מתכנן לחזור למולדת.
"נראה מה יקרה בקיץ. בסך הכל אני מרגיש מוערך כאן ולא פוסל את האפשרות להאריך חוזה, אבל אני כבר בן 28 ומודע לכך שהפרישה לאט לאט מתקרבת. אני מאוד רוצה לחזור לליגה הבלגית", צוטט פרסמן, שחתם בקיץ לשתי עונות נוספות בהפועל תל אביב. "מצידי לשחק בליגה הבכירה או בליגה השנייה, לא ממש אכפת לי, אבל העיקר שזו תהיה הקבוצה הנכונה עבורי. אני בעיקר רוצה לחתום בקבוצה אחת לכמה שנים, כי מאסתי בלעבור קבוצות שנה אחרי שנה".
פרסמן, בן לאם בלגית ולאב גנאי, גדל במחלקת הנוער של בירסחוט. בהמשך שיחק בבוורן ובאנטוורפן המקומוית, לאחר מכן עבר להולנד ולבש את המדים של דורדרכט וקמבור, ובסופו של דבר הצטרף להפועל תל אביב בינואר 2018. העונה, כאמור, הפך לבורג מרכזי בקבוצה. הוא שחקן השדה שקיבל הכי הרבה דקות מרפואה העונה (2,426), הוא מוביל את הקבוצה במסירות מפתח (24), רשם שלושה בישולים וגם מוביל את ליגת העל כולה בריצות מהירות.
עוד בנושא
בשבת: הפועל תל אביב ועירוני קרית שמונה נפרדו ב-2:2
רפואה על הטעויות של רובי לבקוביץ': "הוא לא היה מרוכז"
בדרך לשוויץ? יאנג בויז ופ.צ. ציריך עוקבות אחרי ג'וזף גנדה
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
