בווידאו: התגובות לאחר ההפסד של בית"ר ירושלים להפועל תל אביב
בשעה 23:00 הערב (ראשון) התבשרו שחקני בית"ר ירושלים כי אימון הבוקר שאמור היה להיערך מחר נדחה לאחר הצהריים. מחר אמורה היתה להתקיים פגישה שגרתית בין הנהלת המועדון לניר קלינגר לסיכום העונה הסדירה אך ייתכן שבשל הסיטואציה שנקלעו אליה יסכמו הצדדים על פרידה. בין הצדדים כבר מתקיימות שיחות בניסיון להגיע להסכם על התרת חוזהו של המאמן, אך החלטה סופית צפויה רק מחר בשעות הבוקר. אחת הסוגיות שעלו בין הצדדים קשורה בנושא הפיצויים, שכן לקלינגר חוזה עד תום העונה וגם לעונה הבאה, והוא אמור לקבל שתי משכורות אם יסיים את דרכו קודם לכן.
כל זאת התרחש על רקע ההפסד 1:0 להפועל תל אביב אמש, שהעלה את מפלס הלחץ בבירה לשיאים חדשים. "לא משנה מה עברנו השנה, בליגה כזאת, כשקבוצות התאמצו לא להגיע לפלייאוף העליון, בית"ר הייתה חייבת להיות שם. זה כישלון גדול של הצוות המקצועי ולא רק שלהם, של כל המערכת", אמר גורם במועדון.
קלינגר עצמו הודה: "כשהגעתי גם חוגג וגם אוחנה אמרו שהמטרה להיות בפלייאוף העליון ואולי אף יותר מזה. במשימה הזאת כשלתי. הביאו אותי למטרה מסויימת ולא עמדתי בה. אני לא רוצה לדבר על שנה הבאה כי אנחנו אחרי אחד ההפסדים הכי כואבים וצורבים שהיו לי בקריירה, ככה אני מרגיש. צריכים לקחת אוויר, לנשום ולהתמודד עם האמת והמציאות כרגע".
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים: משה חוגג שקל להיפרד מניר קלינגר כבר אתמול
סיפור על אהבה וחושך: ההבדל בין הפועל תל אביב לבית"ר ירושלים
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


