עירוני קרית שמונה מתחזקת: הקבוצה של תומר קשטן הודיעה היום (חמישי) על החתמתו של רוי רונן, חלוצה בן ה-21 של הפועל פתח תקוה בחוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.
רונן, שגדל במכבי תל אביב והספיק גם לעבור אצל היריבה העירונית, שיחק בשנה וחצי האחרונות בהפועל פתח תקוה. העונה לא כבש כלל, כאשר בעונה שעברה הסתפק בשלושה שערים בלבד. כזכור, הקבוצה מהצפון צירפה בחלון ההעברות הנוכחי את חאג'י בארי, כך שרונן צפוי לשמש כגיבוי מהספסל.
החלוץ, ששיחק בעבר בנבחרת הנוער, כבר הגיע לקרית שמונה והוא אף לוקח חלק באימון הערב של הקבוצה. רונן אמר לאחר החתימה: "שמח ונרגש לחתום במועדון גדול כמו עירוני קרית שמונה, מועדון שזכה בכל תואר אפשרי בליגת העל. מאמין ומקווה להוכיח את עצמי כאן ולעזור לקבוצה כמה שרק אפשר. אני מבקש להודות גם לעורך הדין שלי, סתיו חכמון, שעזר למעבר הזה לקרות".
עוד בנושא
בית"ר ירושלים: מיחאי וודוץ חתם, אך לא יוכל לשחק מול בני יהודה
הפועל באר שבע מתעקשת: לא נשתתף בשכרם של עדן בן בסט וחן עזרא אם יעזבו
בואו לעקוב אחרי וואלה! ספורט גם באינסטגרם
יתרון (5) 120
19:30

אנאדולו אפס
(3.5+)

ברצלונה
רוחות חדשות נושבות בברצלונה שנראית טוב מאז השינוי על הקווים. הערב צ'אבי פסקוואל יערוך את הקאמבק הרשמי שלו ביורוליג על הקווים של ברצלונה, כשבצד השני שיין לארקין ייעדר וזו מכה קשה לאנאדולו, שגם כך לא נראית מספיק טוב העונה. ברצלונה תנצח
יתרון (5) 247
21:15

פנאתינאיקוס

בי.סי דובאי
(8.5+)
פאו אחרי 4 ניצחונות יפים בכל המסגרות, אך היא לא יציבה העונה ביורוליג ופוגשת קבוצה בעלייה, שגם היא השיגה 4 ניצחונות רצופים. פאו טובה יותר, אך דובאי עם ליין כ"כ גבוה, אמורה לעשות את זה


