מכבי חיפה תציע כ-1.1 מיליון יורו עבור דוד קלטינס: זה המסר שעבר לאנשי בית"ר ירושלים דרך צד שלישי על הכוונות של הירוקים. כזכור, מלבד מקסים פלקושצ'נקו, בחיפה רוצים לצרף עוד ישראלים צעירים בכירים, כשקשר בית"ר בן ה-23 הוא המוביל מביניהם. גם ירדן כהן מהפועל רעננה סומן, אבל ייתכן שהניסיון לצרפו יגיע רק בקיץ.
עוד בנושא
מחר בגביע, בני סכנין - מכבי חיפה: רמי גרשון ייעדר, עמנואל אמבולה צפוי לפתוח
עוד במכבי חיפה: יואב כץ ביקש מיעקב שחר שחקן תמורת פלקושצ'נקו
התוכנית של מכבי חיפה: הצעירים שמרקו בלבול ויעקב שחר סימנו
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בבית"ר קיבלו את המסר שחיפה מעוניינת בשחקן, ויקבלו החלטה בימים הקרובים. הירושלמים עשויים לדרוש שני שחקנים בנוסף לכסף, כששלומי אזולאי הוא המועמד המוביל מבחינתם. בנוסף, גם שמותיהם של אליסון דוס סנטוס ואופיר מזרחי הוזכרו כאופציה להגיע בעסקה, במקרה שתצא לפועל.
בנוגע לפלקושצ'נקו, ההערכה היא שהוא יצטרף רשמית בימים הקרובים. בהפועל חיפה לא מעוניינים בשלב זה באופיר מזרחי או בעמית זנטי שהוצעו, ומקווים שאזולאי יגיע. בשלב זה לא ברור אם מכבי חיפה תסכים לשחררו.