בבית"ר ירושלים לא אוהבים את רעשי הרקע לפני המשחק החשוב מול עירוני קרית שמונה ביום ראשון. "זה קרה לפני סכנין על כל הרעש סביב טאפוקו ופלומן והשבוע עם אילון אלמוג, ערן לוי ועוד ועוד רעשים שלא נותנים שקט", אמרו במועדון. "השחקנים מנסים להתרכז בכדורגל, אבל נגד סכנין ראינו שזה כן משפיע. נקווה שיהיה שינוי ביום ראשון".
ניר קלינגר לא תרגל הרכב ונראה שמחכה לקבל באופן סופי את האישור בנוגע לכך שפרדי פלומן ויוסי בניון יוכלו להיות חלק מהסגל. בבית"ר מאמנים ש"העניינים הטכניים" שמונעים זאת בינתיים יוסדרו עד יום ראשון. אם אכן כך יקרה, פלומן צפוי לפתוח בכנף שמאל, כאשר בוזגלו יפתח בימין ועידן ורד במרכז.
עוד בנושא
דן איינבינדר: "כיף שבניון ופלומן הצטרפו, התחרות תעשה טוב לכולם"
ערן לוי בדרך החוצה מבית"ר ירושלים, השחקנים דווקא מגנים עליו
עוד שחקן יעזוב את בית"ר בחלון? בני יהודה מעוניינת ביעקב בריהון
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
חוגג העביר קרוב לחמישה מיליון שקל ערבות לבקרת התקציבים, ובסכום זה נכללת גם אפשרות רכישה של כ-50 אחוז מכרטיסו של אילון אלמוג ממכבי תל אביב. בית"ר סגרה את כל התנאים של החלוץ בהסכמת מכבי תל אביב, ובתחילת השבוע יוכרע סופית אם הוא אכן יימכר, נכון לעכשיו, הפערים בין בית"ר למכבי תל אביב אינם נוגעים לאחוזים על כרטיסו של אלמוג, אלא על אחוזים ממכירה עתידית. גורם בבית"ר אמר הבוקר: "אם מכבי תל אביב לא תחזור בה ותקבל רגליים קרות העסקה תצא לפועל".
ניר קלינגר אמר היום לרדיו ירושלים על אלמוג: "במקומות כמו ברצלונה וריאל מדריד מגיעים שחקנים אלמוניים בהרבה כסף ומזלזלים. ישבנו, חפרנו, ראינו ועקבנו ואנחנו חושבים שזה שחקן מצויין להווה ולעתיד של בית"ר. המחיר זה לא מה שמעסיק אותי, אני מצפה שהוא יהיה חלק מוביל בעתיד של בית"ר ירושלים אם הכל ייסגר".
לאחר המשחק הקרוב יחלו בבית"ר לדון בשחרורי שחקנים כאשר ברור למשה חוגג ואלי אוחנה כי יצטרפו להשתתף בשכר של כמעט עם כל שחקן שיקבל הצעה. ההערכה היא כי בין ארבעה לחמישה שחקנים יעזבו בחלון הנוכחי.