בלמה של עירוני קרית שמונה, מרכוס דיניז, סובל מקרע במפשעה וייעדר כחודשיים. מדובר במכה רצינית לקבוצה מהצפון, שכן הברזילאי נחשב לאחד מעמודי התווך בהגנה. המשמעות המיידית היא שחורחה מורסיו יקבל יותר קרדיט. הספרדי שהגיע בקיץ לא הצליח לתפוס מקום של קבע בהרכב של חיים סילבס, אבל כעת ינסה להוכיח את עצמו.
בקרית שמונה עסוקים גם בחיזוק לחלק הקדמי והשם הבולט ברשימה הוא מתן חוזז ממכבי תל אביב. גם יונתן כהן מבוקש מאוד, אך בשלב זה הוא מעדיף להישאר במכבי תל אביב. בנוסף בקבוצה שוקלים להתחזק גם בעמדת המגן השמאלי, כשהשם הבולט בשלב זה הוא בן תורג'מן מבני יהודה.
בקרית שמונה מקווים לחזור למסלול הנצחונות במשחק החוץ נגד הפועל באר שבע ביום שבת. "הסיבוב הראשון היה מאכזב מבחינתנו, אבל אנחנו עדיין אנחנו בנקודה שאנחנו יכולים לעשות משהו יפה העונה", אמר שחקן בקבוצה, "אנחנו חייבים להיות יותר יציבים ואז נשתדרג".
עוד בנושא:
בן תורג'מן צפוי לעזוב את בני יהודה, סכנין תנסה לצרפו
מכבי פתח תקוה הודיעה: יוסי בניון סיים את דרכו במועדון
יובל נעים רוצה את ערן לוי במ.ס אשדוד, גם בניון על הכוונת
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


