בן תורג'מן צפוי לעזוב את בני יהודה בינואר. לאחרונה חל פיחות משמעותי במעמדו של המגן השמאלי, כאשר מתן בלטקסה תפס את מקום של קבע בהרכב. תורג'מן היה מבוקש בקיץ על ידי האקסית הפועל באר שבע, אך המו"מ לא צלח והוא נשאר בבני יהודה. כעת, לקראת חלון ההעברות של ינואר העריכו גורמים בבני יהודה שהמגן לא יישאר ויעבור לקבוצה אחרת.
מי שמעוניינת מאוד בתורג'מן היא בני סכנין, שמאוד מעוניינת לצרף מגן שמאלי וסימנה את תורג'מן. מלבד סכנין, שמו של המגן עלה גם בעירוני קרית שמונה ובבית"ר ירושלים, אבל שתיהן עוד לא קיבלו החלטה סופית אם לנסות להאיץ את המהלך להביאו. בקרית שמונה העלו את שמו של תורג'מן בגלל שנירן רוטשטיין פצוע ואורי מגבו מתקשה להשתלב ולחזור לכושר טוב אחרי שהוא בעצמו התאושש מפציעה ארוכה.
בני יהודה הודיעה הבוקר שקרלוס קוויאר סובל ממתיחה קלה בשריר הירך האחורי ויחזור לפעילות מלאה תוך 7-10 ימים.
עוד בנושא:
מ.ס. אשדוד מעוניינת בערן לוי, גם יוסי בניון מועמד
מכבי פתח תקוה הודיעה: יוסי בניון סיים את דרכו בקבוצה
ניסן יחזקאל מונה לעוזרו של ניר קלינגר בבית"ר ירושלים
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.


