מאמן מכבי חיפה היוצא אלי גוטמן כינס היום (חמישי) מסיבת עיתונאים בה הודיע על פרישה מכדורגל. המאמן בן ה-60 היה נרגש מאוד במהלך מסיבת העיתונאים והודה: "אני מבין שזה נגמר, למעלה מ-30 שנה של אהבת חיי. זה הדבר שאני הכי יודע לעשות, שאני הכי טוב בו, ועכשיו לא אוכל לעשות יותר. מבחינתי זו טרגדיה אישית. מצטער שהגעתי? איך אפשר להצטער על משהו שאתה חולם עליו כל כך הרבה שנים. חלמתי לסגור פה מעגל, ולכן זו הטרגדיה. את החלומות שלי בכדורגל הישראלי הגשמתי, חוץ מחלום אחד: להביא אליפות למכבי חיפה".
במהלך מסיבת העיתונאים התרחש אירוע די מוזר, יש לומר. מכבי חיפה ערכה לגוטמן קליפ לסיכום הקריירה שלו, כולל השער של ערן זהבי במדי הפועל תל אביב נגד בית"ר ירושלים במחזור הנעילה של עונת 2009/10. אותו שער שהשלים דאבל עבור האדומים והבטיח להם את האליפות על חשבון לא אחרת מאשר מכבי חיפה. בעקבות הקטע הזה, רצו הרבה ירידות על מכבי חיפה ברשת ואנחנו לקטנו עבורכם כמה מהטובות ביותר.
מכבי חיפה הוציאה תגובה, בה נכתב: "זו הייתה מסיבת עיתונאים של המאמן אלי גוטמן עם ההודעה על פרישתו וסיכום הקריירה. מכבי חיפה לא הייתה חלק ממסיבת העיתונאים ולא הנושא לשמו התקיימה. זו הייתה מסיבת עיתונאים שנערכה כסיכום לקריירה של אלי גוטמן כמאמן. בהזדמנות זו אנו מאחלים לאלי בריאות ואריכות ימים".
עוד בנושא:
הפרשן הכי טוב של מכבי חיפה: אלי גוטמן במוקד סיכום המחזור
אלי גוטמן נפרד: "זהו, זה נגמר, 30 שנה של אהבת חיי. זו טרגדיה"
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן