שחקני ואנשי הפועל חיפה חגגו אמש (שבת) במשך דקות ארוכות את הניצחון 1:3 בדרבי. את מירב המחמאות גרפו גילי ורמוט שכבש צמד ושרון מימר. המאמן החליט ברגע האחרון להוציא את גל אראל מההרכב ולהרכיב במקומו של נס זמיר, כשראדו גנסארי הוסט למרכז. מימר רצה מהירות בחלק הקדמי וגורם בקבוצה אמר בסיום: "שרון עשה למכבי חיפה בית ספר. סוף סוף עמדנו כמו שצריך".
בהפועל חיפה הרגישו ערב המשחק שבצד הירוק של העיר מזלזלים בהם ומיר הודה בסיום: "כן, התחושה הייתה כזו. יצאו הרבה דברים משם, אבל אנחנו נשארנו צנועים ועשינו. לא דיברנו על זה הרבה אבל זה הטעין כל אחד מאיתנו בפנים".
גילי ורמוט שכבש צמד שערי שדה בפעם הראשונה מאז 2014, אמר: "ידעתי שזו הזדמנות טובה להוכיח את היכולת שלי בבמה המרכזית והאמנתי בזה. זה המשחק הכי טוב שלי בהפועל חיפה מאז שחזרתי וחתמתי כאן. הכי חשוב זה שניצחנו. יש לי עוד שתיים-שלוש לתת".
עוד בנושא:
הפועל חיפה ניצחה את מכבי חיפה 1:3
ורמוט שכבש צמד: "חיכיתי לזה הרבה זמן"
אלי גוטמן עורר סערה אחרי המשחק והתנצל
יתרון (5) 33
18:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.


