בווידאו: אלכסה ווקאנוביץ', המועמד המוביל לעמדת החלוץ של מכבי חיפה
מכבי חיפה ערכה היום (רביעי) מסיבת עיתונאים לקראת הדרבי נגד הפועל חיפה שיתקיים ביום שבת. הירוקים מקווים להמשיך במומנטום החיובי אחרי הניצחון 1:2 על הפועל חדרה בבכורה של אלי גוטמן על הקווים.
עוד בנושא:
נאפרדק תדרוש כ-700 אלף יורו על אלכסה ווקאנוביץ'
מכבי חיפה תממש את האופציה להארכת חוזהו של חבשי
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
גוטמן אמר במסיבת העיתונאים: "יש לי סגל שחקנים שאני יוצא איתו לכל קרב. שחקנים רעבים שרוצים ללמוד, מגיבים נכון בכל אימון. כל המסרים שאני מעביר מיושמים. אני יכול לומר שהגברנו קצב משמעותי מאוד, המתקן פה נהדר, לא צריך לצאת, יש פה את כל התנאים. מאוד אהבתי את הדרך שבה השחקנים הגיבו".
על מה זה מכבי חיפה בשבילו: "אבא שלי ביוני האחרון הלך לעולמו והוא היה מושבע של מכבי חיפה. בגיל 7-8 הוא לקח אותי לקרית אליעזר, לראות שחקנים כמו שמילו, גרשגורן ואחרים ולמעשה דרך זה הגיעה אלי האהבה לכדורגל. היו ימים שהוא רצה להעניש אותי אחרי תעודה לא טובה או משהו כזה והוא לא לקח אותי למשחקים. אז הייתי מגיע לקרית אליעזר ומנסה להתכופף ולהיכנס. או שהשומר היה תופס ומסלק אותי, או שהייתי נכנס וזה היה רגע מאושר שלא אשכח לעולם. מכבי חיפה זו גם תחילת הדרך שלי בליגת העל כעוזר של שלמה שרף. היום הייתי באצטדיון כי רציתי להכין את עצמי ולא להיות מופתע בשבת, וכשאתה רואה את כל השמות, התמונות על הקיר, אתה מבין את המשמעות של המועדון הזה. מכבי חיפה זה בשבילי התמונה של אבי רן ז"ל שביקשתי שייתלו לי בחדר".
גוטמן המשיך: "יש פה המון צעירים שרעבים ללמוד, שחקנים שרוצים להתקדם. האם זו קבוצה של אלי גוטמן? זה יהיה תלוי בהתפתחות ולשם אני מכוון. כשאנחנו עולים לכר הדשא אנחנו צריכים להיות קבוצה מאומנת, אגרסיבית, בעלת חוסן מנטלי וכושר גופני. מכבי חיפה צריכה להיות קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה בכל רגע נתון, שתדע ללחוץ, מתי ללחוץ, קבוצה שאחרי שהקהל יראה אותה הוא יוכל להגיד שזו קבוצה מאומנת. הלוואי שיום אחד נראה את אחד השחקנים פה נכנסים לפנתיאון של הגדולים בהיסטוריה של המועדון. אבל זה יקרה רק דרך משחק קבוצתי".