אופיר חיים העביר היום (רביעי) את אימון הבכורה שלו בהפועל תל אביב ומאוחר יותר התקיימה מסיבת העיתונאים בה הוא הוצג כמאמן הקבוצה. חיים אמר לשחקנים: "אתם לא במשבר, יש כאן שחקנים איכותיים והקבוצה מאומנת. אני מאמין בקבוצה הזאת ובטוח שנעשה דברים יפים". 
האימון נערך בראשון לציון בגלל שזרוע במתחם חודורוב. עדיין לא הוחלט סופית מי יהיה עזורו של חיים, כאשר הוא מעדיף את יגאל אנטבי שעבד תחתיו בהפועל עפולה.
בהפועל תל אביב קיימת דריכות לקראת שלושת המשחקים בשבוע הקרוב: מכבי נתניה (חוץ), מכבי פתח תקוה (חוץ) ובית"ר ירושלים (בית). במועדון אמרו: "אנחנו חייבים לתת שקט ולהוציא כמה שיותר נקודות משבוע הזה, אנחנו מסובכים למטה וזה מסוכן כי יש בתחתית קבוצות חזקות השנה".
עוד בנושא:
קובי רפואה סיים את דרכו בהפועל תל אביב
עם הבעלים הנוכחיים, הפועל תל אביב בדרך לשום מקום
הפועל תל אביב חוזרת לבלומפילד אחרי השיפוץ
אופיר חיים
על המצב של הקבוצה: "הכניסה שלי תהיה קלה כי הפועל תל אביב לא במשבר והיא לא קבוצה מרוסקת. קובי רפואה עשה עבודה מצוינת, הקבוצה רעבה, אנרגטית משחקת כדורגל טוב, הגיעה להרבה מאוד מצבים, כך שהכניסה שלי קלה. הקבוצה מספיק טובה בשביל לעלות במעלה הטבלה, אני לא מתבייש להגיד שהמטרה היא פלייאוף עליון".
על הלחץ במועדון גדול: "ברור שיש חששות ויש לחץ, גם כשהייתי שחקן היה עלי לחץ ותמיד הצלחתי להתמודד איתו. שיחקתי במועדונים גדולים ואני מאמין שגם כמאמן אני אצליח לעשות את זה".
על חוסר הניסיון שלו: "היו לי הצעות לפני שלוש שנים מליגת העל והרגשתי לא בשל, אבל עכשיו אני מרגיש מוכן. כשהפועל תל אביב פנתה אלי... זו אימפריה, אני לא ישן כבר יומיים. אני חושב שחובת ההוכחה עלי, קיבלתי הזדמנות ואני לא מתכוון לפספס אותה".
על היכולות שלו כמאמן: "אני יודע מה אני שווה. תראו את המשחקים של הפועל עפולה ותבינו מאיפה אני שואב את הביטחון שלי. זו הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי טוב בליגה, עם תקציב נמוך. ה-אני מאמין שלי הוא כדורגל שמח, כדורגל התקפי, ללחוץ כל הזמן על הכדור ולנצח את המשחקים".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
שרון ניסנוב
על אופיר חיים: "הגענו להסכמות עם מאמן טוב, אנחנו חושבים שאופיר חיים הוא מאמן העתיד של ישראל. אנחנו עדיין בתחילת הדרך, תחילת העונה, יש פה קבוצה טובה. הגיע אלינו מאמן מאוד מוכשר ואני מקווה שהכישרון שלו יבוא לידי ביטוי".
על חילוקי הדיעות בנוגע לפיטורי קובי רפואה: "יש אידיליה בין הבעלים, לכל אחד מותר להגיד את הדעה שלו ובסופו של דבר אנחנו מחליטים לפי רוב. אני חושב שעד היום כל שינוי שעשינו בעמדת המאמן היה לטובה".
על ההתנהלות של המועדון: "אני חושב שאנחנו מתנהלים לפי התקציב שלנו, רק לטובת המועדון. המטרה היא להיות קבוצה טובה שהקהל יהנה ממנה. אני מרגיש את הדעה של האוהדים, הם מרגישים שיש צעירים שגדלו במועדון ושיש דרך. אני מקווה שהדרך הזו תביא אותנו לתוצאות טובות. מרגישים שיש משהו טוב בהפועל תל אביב, למרות שציפינו ליותר נקודות".



