רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
אחרי שנדחק לספסל אצל בובי מילבסקי, חוזר בן רייכרט לעניינים אצל יובל נעים והוא צפוי לפתוח בהרכב ביום שבת במשחק הבכורה של מאמן מ. ס. אשדוד מול עירוני קרית שמונה. על פי שלושת האימונים של נעים עד כה, נראה שרייכרט יחזור להיות דומיננטי בקישור לצד לאונרד אווסו ודן ביטון. כפי שפורסם כאן אתמול, גדי קינדה עבר טיפול בברכו ולא ישחק בשבת ואולי יחמיץ אף את משחק מול מכבי תל אביב באמצע השבוע הבא.
התלבטות קיימת בחלק הקדמי בין דודו ביטון שכבש צמד במשחק האחרון מול בני סכנין לבין דין דוד. רומאן הבראן ייעדר בגלל הרחקה ודור גלילי אמור למלא את מקומו בכנף. בנצי מושל וקרלו ברושיץ' פצועים ולא צפויים לשחק. אביב סולומון שנפצע במצחו במשחק האחרון יפתח כמגן שמאלי.
עוד בנושא:
מכבי תל אביב: אופיר דוידזאדה ייאלץ לעבור ניתוח, התלהבות מעדן קארצב
מכבי חיפה: 23 אלף איש הבטיחו מקומם בדרבי, רמי גרשון משפר מעמד
ברק בכר לשחקני הפועל באר שבע: "יש שחקנים שמתנהלים בחוסר חשק ובחוסר סדר"


