נבחרת ישראל תערוך הבוקר (ראשון) את האימון האחרון לפני ההמראה בשעות אחר הצהריים לגלזגו, לקראת המשחק הגורלי מול סקוטלנד ביום שלישי. הבשורות הטובות עבור אנדי הרצוג הן שאלמוג כהן ערך אתמול אימון מלא ויעמוד לרשותו, כמו גם תומר חמד, שיצטרף לטיסה ואמור להיות כשיר, למרות שבכל מקרה לא יפתח.
שחקני הנבחרת נראו מחויכים באימון אמש, וגולת הכותרת הייתה משחק ניחושים - איך תגיב התקשורת במקרה של ניצחון, וכיצד תתקוף בהפסד. "אצלנו כולם אומרים שכל משחק הוא גורלי. אז זהו, שלא", הסביר אחד השחקנים בנבחרת, "זה משחק חשוב מאוד, אבל משחק גורלי באמת זה משחק שמכריע אם אתה עולה לטורניר גדול או לא. לא צריך לייצר פסטיבל או אסון - לא משנה מה יקרה במשחק הזה. צריך להאמין וגם אם נפסיד להמשיך להאמין בתהליך שהתחיל ולתת גב".
עוד בנושא
סקוטלנד הרשימה עם 0:4 באלבניה, תיקו יספיק לישראל במשחק המכריע
סקוטלנד אופטימית לפני ישראל: "יש הרבה ביטחון לקראת יום שלישי"
ערן זהבי: "יש אווירה חדשה בנבחרת, לא פייבוריטים בסקוטלנד"
אנדי הרצוג ערך בימים האחרונים שיחות אישיות עם השחקנים והדגיש בפניהם ש"מה שיכריע זה הצד המנטלי. מבחינת כדורגל כל אחת יודעת איך השניה תגיע ואין יותר מדי הפתעות, הכי חשוב זה להביא אופי, להתמודד עם הקצב והדחיפה של הקהל. תהיו ביחד ותחזקו אחד את השני".
בנבחרת המשיכו לעסוק גם אמש בפוסט האינסטגרם של בירם כיאל בו צולמו השחקנים הערבים של הנבחרת, שזכה לתגובות רבות. השחקנים שמו את ה"אירוע" בצד, אולם בנבחרת ביקרו את כיאל בצורה מרומזת ואמרו: "ברגע של אמוציות מבצעים פעולה לא הכי חכמה, זה לא צריך לקרות אבל צריך גם לדעת להתייחס אליה בהתאם ולא לכוון אותה למקום לא נכון".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
ליגת האומות - ליגה ג', בית 1
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 סקוטלנד4 3 0 1 4-10 9 2 נבחרת ישראל4 2 0 2 5-6 6 3 אלבניה4 1 0 3 8-1 3


