הפועל באר שבע החליטה שלא להחתים את מיקו ממן, שנבחן בימים האחרונים. החלוץ, שקבוצתו האחרונה היתה הפועל קטמון מהליגה הלאומית, הרשים את הצוות המקצועי באימונים הבודדים שערך עם הקבוצה, אך לא מספיק בשביל לקבל מקום של קבע בסגל.
ממן יחפש קבוצה אחרת בליגת העל או בליגה הלאומית. ייתכן שהוא יוצע בימים הקרובים לעירוני קרית שמונה, שמחפשת חלוץ בעקבות הפציעה של שמעון אבוחצירה.
עוד בבאר שבע: המגן הימני דור אלו והבלם לואי טהא צפויים לחזור לסגל ולהיות כשירים לקראת המשחק נגד הפועל רעננה לאחר פגרת הנבחרות. במועדון מרוצים מאוד מהחזרה הצפויה של השניים שתעבה משמעותית את הסגל, וטהא שהיה שחקן הרכב קבוע עד הפציעה ייאבק עם שיר צדק וחאתם עבד אל חמיד על המקום ב-11 של ברק בכר.
גם חנן ממן יחזור לסגל לאחר שקלקול הקיבה ממנו סבל חלף. מיגל ויטור ומיכאל אוחנה יחזרו לפעילות רק לקראת סוף השנה. ויטור נמצא בשלב מתקדם יותר בשיקום, והמטרה היא שיחזור לקראת סוף חודש נובמבר.
עוד בנושא
הערב: ישראל - סקוטלנד (21:45, ערוץ 13)
"הרבה לחץ השתחרר": באר שבע חזרה לחייך באימונים
למה בוטל המשחק של הפועל חיפה מול כוכבי המגזר הערבי?
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול


