הפועל באר שבע החליטה שלא להחתים את מיקו ממן, שנבחן בימים האחרונים. החלוץ, שקבוצתו האחרונה היתה הפועל קטמון מהליגה הלאומית, הרשים את הצוות המקצועי באימונים הבודדים שערך עם הקבוצה, אך לא מספיק בשביל לקבל מקום של קבע בסגל.
ממן יחפש קבוצה אחרת בליגת העל או בליגה הלאומית. ייתכן שהוא יוצע בימים הקרובים לעירוני קרית שמונה, שמחפשת חלוץ בעקבות הפציעה של שמעון אבוחצירה.
עוד בבאר שבע: המגן הימני דור אלו והבלם לואי טהא צפויים לחזור לסגל ולהיות כשירים לקראת המשחק נגד הפועל רעננה לאחר פגרת הנבחרות. במועדון מרוצים מאוד מהחזרה הצפויה של השניים שתעבה משמעותית את הסגל, וטהא שהיה שחקן הרכב קבוע עד הפציעה ייאבק עם שיר צדק וחאתם עבד אל חמיד על המקום ב-11 של ברק בכר.
גם חנן ממן יחזור לסגל לאחר שקלקול הקיבה ממנו סבל חלף. מיגל ויטור ומיכאל אוחנה יחזרו לפעילות רק לקראת סוף השנה. ויטור נמצא בשלב מתקדם יותר בשיקום, והמטרה היא שיחזור לקראת סוף חודש נובמבר.
עוד בנושא
הערב: ישראל - סקוטלנד (21:45, ערוץ 13)
"הרבה לחץ השתחרר": באר שבע חזרה לחייך באימונים
למה בוטל המשחק של הפועל חיפה מול כוכבי המגזר הערבי?
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
