משחקה של הפועל חיפה מול כוכבי המגזר הערבי שהיה אומר להיערך היום (רביעי) בוטל. המשחק, שאמור היה להיערך לזכרו של בעלי הפועל לוד המנוח, אבו סובחי לא התקיים כיוון שבעיריית בקה אל גרביה לא הסכימו לכך שאף פוליטיקאי לא ינאם באירוע. כך נמסר לאנשי הפועל חיפה.
בהפועל חיפה התעקשו שהאירוע לא יהפוך לבמה לפעילות פוליטית ולאחר שהמארגנים הודיעו כי אף פוליטיקאי לא ינאם באירוע, הוחלט שלא לקיים את המשחק. במקום המשחק קיימה הקבוצה של ניר קלינגר אירוע גיבוש במסעדה בחדרה והוחלט כי בנוסף תקיים הקבוצה אימון. זאת במקום המשחק שבוטל.
במקביל, מקווים בהפועל חיפה לצאת מהתקופה הרעה אליו נקלעה הקבוצה ויגבירו את קצב האימונים בשבוע הבא לקראת חידוש הליגה. שחקנים העידו כי קיים לחץ במועדון ואמרו: "זה מצב טבעי. ניצחון אחד ישחרר הכול מהר אך אנחנו חייבים שהניצחון הזה יגיע מהר".
עוד בנושא
עירוני קרית שמונה: שמעון אבוחצירה ייבדק על ידי מומחה פיני
חקירת ענק בבלגיה בחשד לעבירות כלכליות, מאמן קלאב ברוז' נחקר
ג'יימס מקפאדן: "התוצאות של ישראל לא טובות, אבל יש להם איכות"
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן


