(עדכון ראשון: 8:02)
אחרי ההפסד הכואב לקרית שמונה, בית"ר ירושלים נערכת למשחק הגדול שמצפה לה ביום ראשון מול מכבי תל אביב בטדי. המאמן גיא לוזון בוחן מספר שינויים לקראת המשחק הזה כאשר הוא תירגל אתמול באימון את מיקי סירושטיין כבלם על חשבונו של טל כחילה ובחלק מהאימון את אופיר קריאף כמגן ימני. המאמן צפוי לנסות מספר אופציות נוספות בימים הקרובים כאשר רק לקראת המשחק יחליט סופית על ה-11 שיפתחו. אנתוני וארן החולה נעדר מאימון אתמול ובשלב זה נראה כי יקוב סילבסטר יפתח בחוד הצהוב שחור.
אוהדים שהגיעו לאימון קיללו את לוזון והעירו לו על צורת האימון והתרגולים. המאמן התקרב, ניסה לדבר איתם וושאל "למה אתם מקללים?", אבל ספג מטח נוסף וחזר לכר הדשא. גורם במועדון אמר: "אין מה להתייחס לזה, חבל שאין לנו מתחם סגור. עוד מעט האוהדים ירצו גם להכין תכנית אימונים חודשית".
מאוחר יותר בית"ר ירושלים הוציאה הודעה רשמית ובה נכתב ש"אוהד אחד העיר וקילל את גיא לוזון שניגש אליו ואמר לו: 'אתה יכול לומר מה שבא לך, רק ללא הקללות'".
עוד בנושא:
אולאנרה סיכם בבית"ר. חוגג לאוהדים: "מאמין שנהיה גאים נגד מכבי ת"א"
מאור בוזגלו עשוי להיכלל בסגל נגד מכבי תל אביב
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
בבית"ר ירושלים מצפים ל-20 אלף צופים, כאשר עד עתה הבטיחו את מקומם 12 אלף מאוהדי הקבוצה ועוד 2,000 אוהדי מכבי תל אביב, שיישבו ביציע הדרומי בטדי. עד עתה מכרה בית"ר קרוב ל-7,500 מנויים ובמועדון מקווים כי המספרים יילכו ויגדלו משנה לשנה.
בבית"ר החליטו לעשות סוף לכניסה של אוהדים מבוגרים עם כרטיסי נוער והודיעו שצפויה בדיקה קפדנית בנושא ואוהד בוגר שיגיע עם כרטיס נוער לא יורשה להיכנס ויופנה בחזרה לקופות.
לאחר המשחק נגד בני סכנין פירסמנו בוואלה! על האוהד אחיעד קימה, שהגיע במיוחד מפורטו ריקו למשחק. מנכ"ל הקבוצה מוני ברוש יצר קשר עם קימה והזמין אותו למשחק עם מכבי תל אביב, כאשר בהמשך המטרה היא לנסות ולפתח את נושא האוהדים בחו"ל ולהיות בקשר עימם. בבית"ר מנסים להגיע לכל נתחי הקהל שמתקשים להגיע לטדי באופן קבוע אבל כן רוצים להרגיש חלק מהמועדון.
ארון אולאנרה חתם על זכרון דברים לעונה הקרובה עם אופציה לעונה נוספת, אך ההסכם ייכנס לתוקף רק לאחר שינחת בארץ ויעבור בדיקות רפואיות מקיפות. בבית"ר יוציאו לניגרי ויזה בשבוע הבא וההערכה היא כי יגיע רק בעוד שבוע לישראל.