נייג'ל האסלביינק הפך בשבוע שעבר לשחקן הפועל באר שבע וכבר הספיק לערוך הופעת בכורה במדי האלופה מול מ.ס אשדוד, אולם מתברר שעוד לפני החתימה התרחשה דרמה לא קטנה. החלוץ ההולנדי חשף בראיון שפורסם הבוקר (שני) במולדתו שרגע לפני החתימה בבאר שבע מכבי תל אביב פנתה וניסתה לבצע מחטף.
"יכולתי לחתום במכבי תל אביב בדקה ה-90. בזמן שכבר הייתי קרוב מאוד לבאר שבע, מכבי הגיעה עם הצעה חדשה. אבל כבר נתתי את מילה שלי לבאר שבע והרגשתי מחויב לעמוד בה", סיפר האסלביינק בראיון ל"ווטבולזון".
עוד בנושא
אמש: עירוני קרית שמונה ניצחה 0:1 את מכבי נתניה
אחרי ההפסד לאשדוד: שחקני באר שבע נגד ז'וליאן סטו
בכר הבטיח אחרי ההפסד: "נסביר הכל במסיבת עיתונאים"
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
כמו כן, חשף האסלביינק את פרטי העסקה המדויקים בין באר שבע לעירוני קרית שמונה, ממנה נרכש. "בהתחלה הבעלים של קרית שמונה דרש סכום גבוה מאוד, בין שלושה לארבעה מיליון יורו, אבל אלו היו סכומים עצומים ביחס לכל קבוצה ישראלית. בסופו של דבר נמכרתי תמורת 1.7 מיליון יורו, ומחמיא לי שבאר שבע הסכימה לרכוש אותי בסכום כזה, כי זה הסכום הגבוה ביותר ששולם אי פעם על ידי הקבוצה".
האסלביינק סיפר על הפועל באר שבע ש"זה מועדון שהצליח באירופה בשנים האחרונות, למרות שהעונה הוא הודח מוקדם. חבל שלא אשחק באירופה, אבל זה לא השפיע על ההחלטה שלי. באר שבע היא עדיין האלופה, עדיין קבוצה טובה מאוד". המטרות האישיות שלי לעונה הקרובה. "לשפר את המספרים ולזכות בכמה שיותר תארים. זה מה שאני רוצה".
כמו כן, האסלביינק אמר ש"לא חיפשתי קבוצה חדשה, כי נהניתי בקרית שמונה. גם זה מועדון נחמד, והיה לי שם הכל, נתנו לי כל מה שאני צריך ואין לי מילה רעה להגיד עליהם. אבל בסופול של דבר בתור ספורטאי אתה תמיד שואף להתקדם, וזה הפך את הבחירה שלי לעבור לבאר שבע לקלה יותר".


