מגנה השמאלי של גנט אופיר דוידזאדה במגעים מתקדמים עם הפועל באר שבע בנוגע לחזרה אפשרית למועדון. המגן בן ה-27 נמצא בתהליך בוררות מול האלופה בתקופה האחרונה, אבל בשבועות האחרונים הוא ביקש מראשי האדומים לשים את המשקעים בצד ולחזור למועדון, כאשר בבאר שבע שוקלים בחיוב את העניין.
עוד בנושא:
בית"ר ירושלים במו"מ מתקדם עם הפועל באר שבע לגבי דודו גורש
בית"ר פנתה שוב אל מכבי פתח תקוה בנוגע למנור סולומון
גיא לוזון הוא לא האיש המתאים לנהל את המצב בבית"ר
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
דוידזאדה נמצא כבר כמה ימים בשיחות מול ראשי האלופה וגורמים המעורים בפרטים טוענים שהפערים בין הצדדים לא גדולים וישנם סיכויים גבוהים שהעסקה תצא לפועל. יש לציין שאם דודו גורש יעזוב את הקבוצה, איתמר ניצן עשוי לעשות את הדרך ההפוכה.
מי שיתמודד על המקום מול דוידזאדה במקרה שזה יחזור יהיה המגן ההונגרי מיחאי קורהוט, שיישאר בסגל למרות התכניות הראשונות להדיחו מהקבוצה. בעניין אחר, מוחמד גדיר ממשיך לדרוש מראשי הפועל באר שבע לקבל שחרור ובמועדון דורשים בשלב זה כסף תמורת שחרורו של השחקן. בני סכנין מעוניינת מאוד להחזיר אליה את מוחמד גדיר ומוכנה להציע לו חוזה ארוך טווח, אלא שבשלב זה נראה שהדרישה של באר שבע לתמורה כספית תמורת כרטיס השחקן שלו מסכלת עסקה שכזו. גדיר צפוי לשוחח שוב עם ראשי באר שבע בימים הקרובים ולבקש מהם שלא להערים קשיים ולשחררו.
