צריך לשפשף את העיניים כדי להאמין, אבל הבוקר (שלישי), כששני מחזורי ליגת העל מאחורינו, המקום הראשון שייך להפועל חדרה בעוד המקום הלפני-אחרון מיואש על ידי לא אחרת מבית"ר ירושלים. אמש ניצחה הסינדרלה מחדרה 0:1 באצטדיון טדי, קטעה את רצף הכיבושים של בית"ר ירושלים אחרי 43 משחקי ליגה עם שער אחד ומעלה, הנחילה לה משחק ליגה שביעי רצוף ללא ניצחון, ועל הדרך גם סידרה לעצמה יציאה מתוקה במיוחד לפגרה, כשהיא מסתכלת על כולן מלמעלה.
בשעות שאחרי המשחק הרשת לא חסה על בית"ר, וכמעט אף דמות בכירה לא יצאה נקייה. החל ממשה חוגג שמתחיל להרגיש את סיר הלחץ של טדי מהר מהצפוי, עבור בגיא לוזון שממשיך את התקופה השחורה, וכלה בערן לוי, שעד כה נראה בבית"ר ירושלים כמו צל של השחקן שלקח קדימה את מכבי נתניה אשתקד.
עוד בנושא
הפועל חדרה ניצחה את בית"ר 0:1 בחוץ ושמרה על מאזן מושלם
לוזון מתוסכל: "היה משחק מביש שלנו, הלכנו אחורה בשבוע הזה"
ניסו אביטן מתמוגג: "הפועל חדרה כבר רגילה לעשות דברים הזויים"
רגיל (1) 30
13:30

ורונה

פארמה
גם ורונה וגם פארמה שקועות בתחתית הטבלה, פתחו רע מאוד את העונה ובעיקר - מתקשות להשיג נקודות. במפגש ישיר ביניהן אין פייבוריטית אמיתית כשאף אחת לא טובה מהשנייה. תיקו
רגיל (1) 88
16:00

לידס

אסטון וילה
לידס, שמדורגת במקום ה - 16, תארח את אסטון וילה שנמצאת במקום השישי ומציגה יכולת טובה, אך מתקשה במשחקי החוץ עם ניצחון אחד בלבד. בהתחשב בזה נראה שמצפה לנו משחק מאוזן, ולהערכתי הוא יסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (1) 149
18:00

הפועל גליל עליון
(4+)

בני הרצליה
גליל היא הקבוצה ההתקפית החלשה בליגה עם מעט יותר מ 70 נקודות למשחק. להרצליה התקפה מהטובות בליגה והיא בכושר מעולה.
רגיל (1) 183
18:30

סט. פאולי

אוניון ברלין
שבעה הפסדים רצופים ספרה סט. פאולי לפני היציאה לפגרה כשהיא מתחת לקו האדום, אבל היום היא מארחת את אוניון ברלין שהשיגה רק 5 נקודות יותר ממנה ומתקשה מאוד בחוץ. אין הרבה משחקי בית שסט. פאולי חייבת לנצח - את המשחק הזה היא יודעת שהיא חייבת
רבע ראשון (1) 270
20:55

מכבי תל אביב

הפועל חולון
(2+)
מכבי תל אביב ניצחה בכל תשעת משחקי הבית האחרונים מול חולון אבל היא מגיעה למשחק לחוצה מאוד. חולון בכושר טוב יכולה לנצח ולהכניס את מכבי למשבר לא פשוט.
רגיל (1) 283
21:45

אינטר

מילאן
אינטר תארח את הדרבי כשהיא מוליכה את הטבלה, בעוד מילאן מגיעה מהמקום השלישי ובפער של שתי נקודות בלבד. זהו מפגש לוהט ומאוזן במיוחד, וכפי שזה נראה, המשחק צפוי להיות צמוד מאוד. להערכתי, הוא יסתיים בתיקו.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 286
21:45

אינטר
(2.5+)

מילאן
שימו לב: מתוך 11 משחקים של אינטר העונה, נכבשו ב 8 משחקים מעל 2.5 שערים. בששה מ11 משחקים של מילאן נכבשו גם מעל 2.5 שערים.


