בעקבות הראיון של פדרו גלבאן אתמול בוואלה! ספורט, זומן הבוקר (חמישי) השחקן לשימוע במנהל לאכיפה וזרים ביום ראשון הקרוב. במשרד ההגירה ואוכלוסין הבהירו כי מדובר בשימוע כנגד המעסיקים של גלבאן, כלומר הקבוצות בהן שיחק ללא אשרת עבודה (בני יהודה, הפועל תל אביב והפועל מרמורק). במשרד ההגירה רואים בחומרה את העסקתו של גלבאן ללא ויזת עבודה, וטוענים שאשרת העבודה שלו לא חודשה בגלל העובדה שהוא ידע שהוא שוהה לא אישור עבודה ועדיין המשיך לעבוד. תגובת המשרד לראיון הייתה: "בישראל קיים חוק לפיו זר הנמצא כאן מחויב באשרת שהייה או עבודה חוקיים. אנו מצפים שכך ייעשה, גם אם מדובר בכדורגלן".
מסתבר שלא מעט גופים ניסו להשפיע על משרד הפנים בקבלת בקשת האזרחות של גלבאן. מנכ"ל התאחדות לכדורגל רותם קמר, ואפילו סגן ראש מינהל הספורט העבירו המלצות חמות על השחקן, אך במשרד הפנים עדיין מתעקשים כי השחקן והקבוצות עברו על החוק. עם זאת, גורמים במשרד הפנים טענו כי הדבר החשוב כדי לקדם עניין זה הוא למעשה מכתב המלצה של השרה מירי רגב עצמה. במשרד הספורט טענו אתמול כי השרה נמצאת בחופשה פרטית וכשתחזור תטפל בעניין באופן אישי.
עוד בנושא
לראיון הבלעדי עם פדרו גלבאן: "אשתי בוכה כל לילה, זה הורג אותי"
בעקבות הראיון: עצומה הקוראת למנוע את גירוש פדרו גלבאן
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם