מכבי פתח תקוה תצא בשבוע הבא למחנה האימונים שלה באוסטריה והיום (ראשון) נקבעו סופית שתיים מהיריבות שלה. הקבוצה תמריא ביום ראשון, 15 באוגוסט, ויומיים אחר כך תפגוש את היריבה החזקה במחנה - רובין קאזאן. קבוצתו לשעבר של ביברס נאתכו, שסיימה במקום התשיעי והודחה בשלב רבע גמר הגביע הרוסי, תשהה במתחם סמוך.
בנוסף, יריבה נוספת נקבעה לתאריך ה-23 ביולי והיא סלביה סרייבו מהליגה הבוסנית השניה. משחק נוסף ייערך ב-20 באוגוסט, אך טרם נקבעה היריבה.
במועדון החליטו להמתין יממה נוספת לאוגמנדור קריסטינסון. שוער אקסלסיור שהופיע במדי נבחרת איסלנד נתן אור ירוק לעסקה, אולם אז נכנס סוכן נוסף לעסקה ועד כה לא הושג אור ירוק למהלך. במועדון הודיעו לצחי גיגי כי הם רוצים שיישאר בכל מקרה בקבוצה ואם לא ימצאו שוער זר בקרוב, ייתכן שיישאר. הדבר הזה עשוי להוביל לשחרורו של יוסי גינזבורג, אולם עד שלא יגיע שוער נוסף אף אחד מהם לא ישוחרר.
בפתח תקוה מחכים שגידי קאניוק ישיב על ההצעה שקיבל לשלוש שנים. כזכור, בחודש שעבר הציעה הקבוצה לקאניוק לחתום על חוזה לטווח ארוך, וזאת לאחר שבחודש אפריל, טרם החלה הבוררות בין הצדדים, הציעו במועדון לקשר לשוב הביתה. גורם בפתח תקוה אמר: "בקרוב נשב ונקבל החלטה משותפת".
יובל שבתאי קיבל שתי הצעות, מהפועל חדרה ובני סכנין. שני המועדונים מועמדים לקלוט אותו. המגן הנבחן ניב סרדל שוחרר
עוד בנושא
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
מכבי תל אביב ומ.ס אשדוד דנות באפשרות לטרייד. גדי קינדה יועבר?
מכבי חיפה: לחץ על מאנג'ק לנחות בהולנד. ההצעה: 400 אלף יורו לעונה
עדכון ראשון: 13:18
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול


