צ'יקו אופואדו נמצא על סף חתימה במכבי תל אביב. שחקן הכנף הניגרי, שהחזיק גם בהצעה מהפועל באר שבע וכן מהיידוק ספליט, אלניאספור וקבוצה נוספת בטורקיה, נתן העדפה לצהובים, שכבר העבירו את טיוטת החוזה לניגריה, שם הוא נמצא בחופשה לאחר שסיים את חוזהו באסקישהירספור הטורקית.
החתמת השוער היווני יאניס אנסטיס מילאה למעשה את מכסת ששת הזרים של הפועל באר שבע, שעוד מנסה לשחרר את מיהאי קורהוט כדי לצרף קשר למרכז השדה. כך מכבי תל אביב חזרה להוביל במרוץ, ועל פי גורמים בסביבת השחקן העסקה קרובה לצאת לפועל. ההרשמה לסיבוב הראשון של מוקדמות הליגה האירופית נסגרת הלילה, אך ניתן לרשום עוד שני שחקנים חדשים עד 24 שעות לפני המשחק הראשון של כל סיבוב.
עוד בנושא:
ערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט
מכבי תל אביב או הפועל באר שבע? "ההתלבטות של אופואדו גדולה"
במכבי תל אביב מנסים להכשיר את עומר אצילי לקראת פרנצווארוש
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
אופואדו בן ה-25 סיים את חוזהו באסקישהירספור מהליגה הטורקית השנייה אחרי שכבש 12 שערים ובישל עוד שבעה ב-27 משחקי ליגה בעונה האחרונה, במהלכה הרוויח כ-400 אלף יורו. הניגרי הגיע לטורקיה ב-2012 מקבוצת אנוגו ריינג'רס, שיחק בטרבזון 1461, קרשיאקה וגם שנתיים בסמסונספור. סך הכול, השחקן כבש 59 שערים ובישל עוד 34 ב-182 משחקים בליגה השנייה.
במקביל, בקפריסין ממשיכים לדווח על האפשרות שפרקסיטליס וורוס, שחקן ההגנה היווני של אפואל ניקוסיה, יושאל למכבי תל אביב. הבלם בן ה-23, שמשחק לא מעט גם כמגן ימני, לא נכלל בסגל של אלופת קפריסין לקראת משחקיה הראשונים במוקדמות ליגת האלופות, כך שגוברים הסיכויים כי יעזוב בקרוב. גם קבוצות מיוון מעוניינות לצרפו כמושאל.


