רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
האם בני סכנין בדרך לחיזוק מפתיע? הקבוצה הגישה היום (ראשון) הצעה רשמית לקלאודמיר פריירה הקשר שסיים את חוזהו בבית"ר ירושלים וסגר כבר את תנאיו בהפועל חיפה. קלאודמיר יישב עם הנהלת סכנין בימים הקרובים בניסיון להגיע להבנות, כשהקשר בעצמו לא פוסל מעבר שכזה.
בסכנין מאמינים ששילוב של עטאא ג'אבר וקלאודמיר בקישור יכול לשדרג משמעותית את מרכז המגרש של הקבוצה. מלבד כך, בסכנין עדיין לא הודיעו על מועד פתיחת האימונים והשחקנים מקווים שזה לא יתאחר מיום שלישי הקרוב, מועד אותו תכננו בקבוצה מלכתחילה. 
בעניין אחר, בקבוצה הודיעו שהחלוץ הניגרי בן ה-26 ג'ורג' אקפביו, ששיחק שנה וחצי בהפועל קטמון, סיכם את תנאיו לעונה עם אופצייה לעונה נוספת. השחקן צפוי לנחות בישראל בימים הקרובים ולהצטרף לאימונים שיחלו ביום שלישי. גם הקפטן חאלד חלאיילה והבלם סארי פלאח האריכו את חוזיהם בעונה אחת. 
במקביל, בקבוצה ישוחחו עם ישראל זגורי ואמיר חלאיילה, שלא אמורים להמשיך בסכנין. מוחמד זבידאת מבוקש על ידי הפועל איכסל העולה החדשה ללאומית, אך זה יישב קודם כל עם סכנין. קשר נוסף שהוצע לקבוצה הוא אנטון פאליץ'. בסכנין עוד לא החלו במשא ומתן עם השחקן, אבל אם לא יצליחו לצרף את קלאודמיר, ייתכן שינסו לצרף את פאליץ'.
עוד בנושא:
מכבי נתניה עוקבת אחרי ההתפתחויות בין בני סכנין לפיראס מוגרבי
גנסארי ירוויח 150 אלף דולר. כץ טוען: "קלאודמיר עדיין עשוי להגיע"
לערוץ הטלגרם של וואלה! ספורט



